Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СТИЖЕ ПУН МЕСЕЦ У ВОДОЛИЈИ: Изазован астролошки период чији ће утицај највише остетити ЧЕТИРИ ЗНАКА

У овом периоду могу уследити велике промене

1690446984_shutterstock_2061939557.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Осим, ретроградне Венера, Нептуна, Сатурна и Плутона, пред нама је изазован астролошки период у којем нас очекује пун Месец у Водолији 1. августа.

Појачана осећања

У астрологији, пун Месец представља врхунац емоционалних стања и често се сматра временом када се наглашавају и ослобађају дубока осећања. Ово је време када су емоције појачане и када су многи људи склони интроспекцији и размишљању о својим унутрашњим стањима.

Пун Месец у Водолији обично доноси комбинацију енергија Водолије и енергија Месеца. Водолија је знак који симболизује иновације, прогрес, неконвенционалност и друштвену свест. Ово је знак који тежи слободи, индивидуалности и често доноси промене у нашем друштвеном окружењу. Месец, с друге стране, представља наше емоционално стање, потребу за блискошћу и везама.

Дубинске промене

Када се ове две енергије споје, то може довести до дубоких унутарњих промена. Ово је време када се можемо осећати инспирисано да истражимо нове идеје, преиспитамо друштвене норме и размишљамо о томе како се уклопити у заједницу на нов и аутентичан начин. Можда ћемо се осећати храбро да изразимо своје јединствене идеје и ставове, без обзира на то што други мисле.

Пун Месец у Водолији такође може донети нагласак на друштвене односе и пријатељства. Ово је време када се можемо повезати с људима из наше заједнице, али и стварати нове везе с истомишљеницима. Осећај заједништва може бити појачан, а људи могу бити склони сарађивати на пројектима који

имају шире друштвене или хуманитарне циљеве.

Тежња ка променама

Ипак, важно је напоменути да је утицај пуног месеца индивидуалан и зависи од низа фактора у наталној карти сваке особе. Неке особе могу осећати ову енергију интензивније него друге, док неки можда неће приметити значајне промене у свом емоционалном стању.

У сваком случају, пун месец у Водолији може бити време ослобођења и унутарњег раста. То нас подстиче да истражимо нове могућности, размишљамо изван устаљених оквира и осетимо повезаност са ширим светом и људима око нас. Ово је идеално време за прихватање промена и отвореност ка новим идејама и перспективама.

Пун Месец у Водолији се назива још и "јесетрин Месец", чији традиционални назив потиче од великих риба које су у том периоду године биле ухваћене у језеру. Јесетра су рибе које су први пут примећене пре 136 милиона година и људи их називају "живим фосилима".

Пун Месец у Водолији ће највише утицати на Водолије, Шкорпије, Бикове и Лавове. Ово симболизује крај једног животног циклуса како бисмо се припремили за нову животну фазу.

ВОДОЛИЈА

Пун Месец у вашем знаку доноси вам велике промене и крај једног животног циклуса. Није искључено да ће доћи моменат у којем вам је "доста свега", па ћете донети одлуке које ће променити ток будућности. Накупљене фрустрације, несигурност и разражљивост биће пропратне манифестације овог астролошког периода.

ШКОРПИЈА

Супермесец у вашем четвртом пољу доноси вам породичну драму. Поједини припадници вашег знака донеће одлуку о пресељењу. Имаћете учестале расправе са једним чланом породице. Могуће су компликације око стана.

БИК

Овај астролошки период је аларм за вашу половну ситуацију. Једноставно долази период године у којем мора на послу све да се мања, па чак и ваши ставови. То ћете доживети као побуну и такве промене вам неће одговарати. Није искључено да ћете морати да се прилагодите нечему што се коси са вашим уверењима.

ЛАВ

Пун Месец у пољу партнерстава доноси вам кризу. То је нова животна фаза у којој ће вам бити потребно више слободе у односима. Уколико имате пословног партенра, не треба да повлачите никакве радикалне потезе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas