Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СТИЖЕ УРАН У БИКУ: Период неочекиваних промена, а један знак очекује ЉУБАВНИ БРОДОЛОМ

Четири знака биће на удару

1689072928_shutterstock_763214644.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Уран, планета која симболизује нагле промене, борави у Бику, где снажно утиче на све хороскопске знакове, а нарочито на Бикове, Лавове, Шкорпије и Водолије.

Уран је седма по реду планета од Сунца и познат је по својој ексцентричности, неконвенционалности и наглм промене.

Неочекиване промене и потреба за слободом

Када се Уран налази у знаку Бика, то може имати значајан утицај на друштвене, економске и индивидуалне сфере живота. Бику се обично приписује енергија стабилности, практичности, материјалних вредности и сензуалности. С друге стране, Уран доноси импулсивност, неочекиване промене и слободу.

Комбинација Урана и Бика може створити интересантну динамику. Ово може указивати на период када су традиционалне вредности и стабилност изазване неочекиваним променама и иновацијама. Може се јавити потреба за револуцијом или променом у економским системима, финансијским тржиштима и начину на који вреднујемо материјалне ресурсе.

Дигиталне валуте

Такође, Уран у Бику може имати утицај на наш однос према материјалним добрима и финансијама. Може донети промене у начину на који схватамо вредност новца и како користимо своје ресурсе. Ово може подстаћи потребу за новим приступима финансијама, као што су дигиталне валуте или алтернативни начини инвестирања.

Такође, Уран у Бику може утицати на нашу свест о природи и околишу. Ово може донети наглашену свест о заштити природних ресурса, одрживости и еколошких питања. Може се јавити пораст интереса за органску храну, алтернативне изворе енергије и одрживе начине живота.

Важно је напоменути да су ови астролошки утицаји општи и да се могу разликовати од особе до особе, у зависности од осталих фактора у наталном хороскопу.

Уран у Бику имаће највећи утицај на Бикове, Лавове, Шкорпије и Водолије.

Бик

Ваша потреба да "играте на сигурно" у животу више не вреди, тако да ћете увидети да су промене једино извесне. Ово је комплетна лична трансформација, која доноси велике промене у пословној и љубавној сфери.

Лав

Уран у Бику мења вашу професију, али вас и приближава новим технологијама. На послу ћете морати да мењате систем рада, али и да се прилагодите новонасталим околностима.

Шкорпија

Уран у Бику доноси вам велике емотивне промене. Институација брака се мења, тако да можете лако да одлучите на развод или раскид. Једноставно, морате да мењате систем вредности.

Водолија

Уран је залужан за селидбе или промене места боравка. То значи да је могуће да промените место живљења због изненадих околности којима се нисте надали.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas