Oglas
· · Komentari: 0

STIŽE URAN U BIKU: Period neočekivanih promena, a jedan znak očekuje LJUBAVNI BRODOLOM

Četiri znaka biće na udaru

1689072928_shutterstock_763214644.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uran, planeta koja simbolizuje nagle promene, boravi u Biku, gde snažno utiče na sve horoskopske znakove, a naročito na Bikove, Lavove, Škorpije i Vodolije.

Uran je sedma po redu planeta od Sunca i poznat je po svojoj ekscentričnosti, nekonvencionalnosti i naglm promene.

Neočekivane promene i potreba za slobodom

Kada se Uran nalazi u znaku Bika, to može imati značajan uticaj na društvene, ekonomske i individualne sfere života. Biku se obično pripisuje energija stabilnosti, praktičnosti, materijalnih vrednosti i senzualnosti. S druge strane, Uran donosi impulsivnost, neočekivane promene i slobodu.

Kombinacija Urana i Bika može stvoriti interesantnu dinamiku. Ovo može ukazivati na period kada su tradicionalne vrednosti i stabilnost izazvane neočekivanim promenama i inovacijama. Može se javiti potreba za revolucijom ili promenom u ekonomskim sistemima, finansijskim tržištima i načinu na koji vrednujemo materijalne resurse.

Digitalne valute

Takođe, Uran u Biku može imati uticaj na naš odnos prema materijalnim dobrima i finansijama. Može doneti promene u načinu na koji shvatamo vrednost novca i kako koristimo svoje resurse. Ovo može podstaći potrebu za novim pristupima finansijama, kao što su digitalne valute ili alternativni načini investiranja.

Takođe, Uran u Biku može uticati na našu svest o prirodi i okolišu. Ovo može doneti naglašenu svest o zaštiti prirodnih resursa, održivosti i ekoloških pitanja. Može se javiti porast interesa za organsku hranu, alternativne izvore energije i održive načine života.

Važno je napomenuti da su ovi astrološki uticaji opšti i da se mogu razlikovati od osobe do osobe, u zavisnosti od ostalih faktora u natalnom horoskopu.

Uran u Biku imaće najveći uticaj na Bikove, Lavove, Škorpije i Vodolije.

Bik

Vaša potreba da "igrate na sigurno" u životu više ne vredi, tako da ćete uvideti da su promene jedino izvesne. Ovo je kompletna lična transformacija, koja donosi velike promene u poslovnoj i ljubavnoj sferi.

Lav

Uran u Biku menja vašu profesiju, ali vas i približava novim tehnologijama. Na poslu ćete morati da menjate sistem rada, ali i da se prilagodite novonastalim okolnostima.

Škorpija

Uran u Biku donosi vam velike emotivne promene. Instituacija braka se menja, tako da možete lako da odlučite na razvod ili raskid. Jednostavno, morate da menjate sistem vrednosti.

Vodolija

Uran je zalužan za selidbe ili promene mesta boravka. To znači da je moguće da promenite mesto življenja zbog iznenadih okolnosti kojima se niste nadali.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas