Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Субота, Сатурнов дан: Марс улази у знак Рака, а ово доноси ПРОМЕНЕ НА ЉУБАВНОМ ПЛАНУ!

Пре него што предузмете било какву акцију у наредном периоду, послушајте свој осећај

1679727497_shutterstock_1541935979-horoskop-naslovna-34.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Транзитни Марс улази у знак рака, познатог по традиционалним породичним вредностима, вери и поштовању предака. Раковима се приписује осећајност, и Марс у овом знаку постаје насртљив, односно посеже за предметом својих жеља нежно и мајчински.

Претерано је брижан према онима које воли, не схватајући да их тако чини слабијима и зависнијима. То је нарочито лоше кад је реч о деци јер, тешко их пуштајући од себе, Марс у раку не успева да одгаји самосталног потомка.

Узрок је и у страху од грешака, претераном опрезу и типично раковском тетурању- два напред, три назад.  

Особа с овим положајем Марса, неспособна је да преузме ризик за љубавну везу, односно њен могући неуспех. Али, рак је ипак кардиналан знак и упркос свом опрезима, каткад мора да преузме иницијативу.

Када у вези створи навику обостраног поверења, одустаје од посесивности настојећи и сам буде што је могуће више веран.   
 

Ево како ће утицати на ваш знак:

Ован

Након експанзивне посвећености испуњавању сопствених прохтева, улазите у раздобље појачане неге за породицу. Ако одбијете да се прешалтате, рачунајте на сукобе с најближима. Неверни овнови доћи ће пред ‘суд части’ и неће се добро провести.          

Бик

За који дан, у знаку бика одиграће се коњункција Венере и Урана, и осетићете снажан (неукротиви) нагон за сексуалним експериментисањем. Игнорисаћете норме понашања и рушити табуе. Искусићете ‘луду заљубљеност’, која неће дуго потрајати.          

Близанци 

Марс напушта ваш знак и енергија вам је у паду. Будите срећни и задовољни с оним што сте протеклих месеци покренули и реализовали. Сатурн вас кочи и зауставља, али вам и дарује нову зрелост. Неко доста старији од вас, постаје вам емоционално врло битан и потребан.                 

Рак

Ваша узбуђеност егзалтира, а с њом и раздражљива насртљивост. Кућа и породица први су вам нас листи приоритета. Свеже сте заљубљени и глумите најнежније створење у свемиру? Ако све не буде по вашој вољи, открићете њему или њој друго (горопадно) лице ваше нарави.      

Лав 

Планете вас не дирају, осим Плутона, а он је довољан да вам измакне тло под ногама. Стрпљиво истрајавајте на путу исправности, а остало препустите карми. Добрим делима не допуштате да у вама изникне било шта лоше, и негативно, а то небо награђује.         

Девица 

Усамљене Девице све су усамљеније. Нигде није записано да морате заувек да останете сами и без љубави. Морате се покренути, и активно промовисати себе да би вас неко запазио, прихватио и заволео. Навикли сте да функционишете сами, али време је за промене.        

Вага 

Моћан утицај Плутона радикално мења ваш идентитет. Ради се о почетку вишегодишњег процеса, и не морате одмах да изазовете судбоносни преображај. Оно што је било скривено, излази на површину. Неко одлази, други вам долазе. Попут феникса, дижете се из пепела!         

Шкорпија

Желите да држите узде у својим рукама и у томе и успевате. Шкорпије зрелије доби жилаво истрајавају у кревету, доказујући партнеру или партнерки да још нису за бацање. Млађе шкорпије мушког пола, бирају даме у знаку рибе, приврженост је обострана.          

Стрелац 

Небо вам се смиловало и напокон можете да се смирите и утишате. Напушта вас вишемесечна нервозн,  и ваш дух ће одахнути. Увек је тако некако, након кишних облака стиже разведравање. Можда се за вас изненада нежно залепи особа у знаку рака.           

Јарац 

Марс вам постаје опозитан и силом (не)прилика мораћете емоционално да смешкате. Не покушавајте да се извлачите да сте презапослени, јер вам то код куће више неће пролазити. Ако сте с њим или с њом повезани и пословно и љубавно, рачунајте на генералну конфузију!      

Водолија

Покушавате да живите смирено, а све у вама ври. Ако сте позитивни у глави, не можете равнодушно да игноришите деструкцију у коју свет тоне. Љубав је једина исправна сила. Универзално (водолијско) светло љубави надјачати ће мржњу, себичност и вољу за моћи.  

Рибе 

Превише се потцењујете и ружно видети шта себи радите. Игноришете своје квалитете јер сте опседнути вашим недостацима. Малодушно сте песимистични. Стиже вам Марс у помоћ и најближи сродници пружиће потпору вашем прерањивом егу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas