· · Komentari: 0

Subota, Saturnov dan: Mars ulazi u znak Raka, a ovo donosi PROMENE NA LJUBAVNOM PLANU!

Pre nego što preduzmete bilo kakvu akciju u narednom periodu, poslušajte svoj osećaj

1679727497_shutterstock_1541935979-horoskop-naslovna-34.jpg
Photo: Shutterstock

Tranzitni Mars ulazi u znak raka, poznatog po tradicionalnim porodičnim vrednostima, veri i poštovanju predaka. Rakovima se pripisuje osećajnost, i Mars u ovom znaku postaje nasrtljiv, odnosno poseže za predmetom svojih želja nežno i majčinski.

Preterano je brižan prema onima koje voli, ne shvatajući da ih tako čini slabijima i zavisnijima. To je naročito loše kad je reč o deci jer, teško ih puštajući od sebe, Mars u raku ne uspeva da odgaji samostalnog potomka.

Uzrok je i u strahu od grešaka, preteranom oprezu i tipično rakovskom teturanju- dva napred, tri nazad.  

Osoba s ovim položajem Marsa, nesposobna je da preuzme rizik za ljubavnu vezu, odnosno njen mogući neuspeh. Ali, rak je ipak kardinalan znak i uprkos svom oprezima, katkad mora da preuzme inicijativu.

Kada u vezi stvori naviku obostranog poverenja, odustaje od posesivnosti nastojeći i sam bude što je moguće više veran.   
 

Evo kako će uticati na vaš znak:

Ovan

Nakon ekspanzivne posvećenosti ispunjavanju sopstvenih prohteva, ulazite u razdoblje pojačane nege za porodicu. Ako odbijete da se prešaltate, računajte na sukobe s najbližima. Neverni ovnovi doći će pred ‘sud časti’ i neće se dobro provesti.          

Bik

Za koji dan, u znaku bika odigraće se konjunkcija Venere i Urana, i osetićete snažan (neukrotivi) nagon za seksualnim eksperimentisanjem. Ignorisaćete norme ponašanja i rušiti tabue. Iskusićete ‘ludu zaljubljenost’, koja neće dugo potrajati.          

Blizanci 

Mars napušta vaš znak i energija vam je u padu. Budite srećni i zadovoljni s onim što ste proteklih meseci pokrenuli i realizovali. Saturn vas koči i zaustavlja, ali vam i daruje novu zrelost. Neko dosta stariji od vas, postaje vam emocionalno vrlo bitan i potreban.                 

Rak

Vaša uzbuđenost egzaltira, a s njom i razdražljiva nasrtljivost. Kuća i porodica prvi su vam nas listi prioriteta. Sveže ste zaljubljeni i glumite najnežnije stvorenje u svemiru? Ako sve ne bude po vašoj volji, otkrićete njemu ili njoj drugo (goropadno) lice vaše naravi.      

Lav 

Planete vas ne diraju, osim Plutona, a on je dovoljan da vam izmakne tlo pod nogama. Strpljivo istrajavajte na putu ispravnosti, a ostalo prepustite karmi. Dobrim delima ne dopuštate da u vama iznikne bilo šta loše, i negativno, a to nebo nagrađuje.         

Devica 

Usamljene Device sve su usamljenije. Nigde nije zapisano da morate zauvek da ostanete sami i bez ljubavi. Morate se pokrenuti, i aktivno promovisati sebe da bi vas neko zapazio, prihvatio i zavoleo. Navikli ste da funkcionišete sami, ali vreme je za promene.        

Vaga 

Moćan uticaj Plutona radikalno menja vaš identitet. Radi se o početku višegodišnjeg procesa, i ne morate odmah da izazovete sudbonosni preobražaj. Ono što je bilo skriveno, izlazi na površinu. Neko odlazi, drugi vam dolaze. Poput feniksa, dižete se iz pepela!         

Škorpija

Želite da držite uzde u svojim rukama i u tome i uspevate. Škorpije zrelije dobi žilavo istrajavaju u krevetu, dokazujući partneru ili partnerki da još nisu za bacanje. Mlađe škorpije muškog pola, biraju dame u znaku ribe, privrženost je obostrana.          

Strelac 

Nebo vam se smilovalo i napokon možete da se smirite i utišate. Napušta vas višemesečna nervozn,  i vaš duh će odahnuti. Uvek je tako nekako, nakon kišnih oblaka stiže razvedravanje. Možda se za vas iznenada nežno zalepi osoba u znaku raka.           

Jarac 

Mars vam postaje opozitan i silom (ne)prilika moraćete emocionalno da smeškate. Ne pokušavajte da se izvlačite da ste prezaposleni, jer vam to kod kuće više neće prolaziti. Ako ste s njim ili s njom povezani i poslovno i ljubavno, računajte na generalnu konfuziju!      

Vodolija

Pokušavate da živite smireno, a sve u vama vri. Ako ste pozitivni u glavi, ne možete ravnodušno da ignorišite destrukciju u koju svet tone. Ljubav je jedina ispravna sila. Univerzalno (vodolijsko) svetlo ljubavi nadjačati će mržnju, sebičnost i volju za moći.  

Ribe 

Previše se potcenjujete i ružno videti šta sebi radite. Ignorišete svoje kvalitete jer ste opsednuti vašim nedostacima. Malodušno ste pesimistični. Stiže vam Mars u pomoć i najbliži srodnici pružiće potporu vašem preranjivom egu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.