· · Коментари: 0
АСТРОЛОГИЈА

Сваки хороскопски знак има своју СУПЕРМОЋ! Откријте шта се крије у вама...

Звезде знају шта је најбоље за вас и који ваш квалитет помаже да проширите границе ваших могућности

1684098430_219044_shutterstock-2019035687.jpg
Фото: Shutterstock

Ован

Прво се понашаш па онда размишљаш. Нема више неустрашивог и ризичнијег знака. То је оно што вас увек држи испред гомиле и помаже вам да постигнете шта год желите.

Бик

Супермоћ Бика је његово унутрашње језгро. Постоје вредности у које верујете свим срцем и никада се не плашите да се залажете за своју позицију, чак и ако је цео свет против вас.

Близанци

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Ви сте душа и срце компаније. Мало њих може да се такмичи са вашом енергијом. Ваша непредвидива и екстровертна природа вам омогућава да увек будете у центру пажње.

Рак

Један од најбрижнијих и најосетљивијих знакова зодијака. Желите да сви буду срећни и покушајте да помогнете свима. Хвала вам за ово.

Лав

Самопоуздање, којег имате у изобиљу, кључ је успеха. Ретки Лав није самоуверен. Представници овог знака схватају да је њихов циљ да постану најбољи у својој области и теже томе.

Девица

Савршенство је оно чему Девица тежи. Имају велика очекивања не само од себе, већ и од других, а то је једна од најбољих карактерних особина које им помажу да буду лидери. Девице виде дугорочне циљеве, а конкуренција их тера да прво теже да остваре те циљеве.

Вага

Прочитајте још: "Умрећу с ожиљком због Данилове несреће": Наташа Беквалац отворила душу о БИВШИМ МУЖЕВИМА

Лепота и мозак су убилачка комбинација, а ви Ваге имате обоје. Не само да пазите на свој изглед, већ сте и добро образовани, знате много о овом свету и вешто користите своје таленте.

Шкорпија

Шкорпије веома воле мистерију. Они се окружују са толико мистерија да их никада неће бити могуће у потпуности разумети. Слагалица за слагалицом - саговорници покушавају да саставе целу слику и зато су увек привржени Шкорпијама.

 

Стрелац

Ваша супермоћ је спонтаност коју би многи желели да имају. Ако је Стрелац нешто одлучио, даће сву своју снагу. Штавише, то може бити или неки мали план за вече, или циљ живота. Главна ствар је став.

Јарац

Да бисте били амбициозна особа, потребна је одређена количина храбрости. Јарчеви су ретки који имају ову храброст. Представници овог знака су веома сврсисходни и по сваку цену постижу своје циљеве. Ваша посвећеност је ваша супермоћ.

Водолија

Водолија, ваш ум је ваше оруђе. Веома сте паметни, пажљиви и унапред прорачунате ситуације, много радите прорачуном.

Риба

Ваша супермоћ је осетљивост. Увек сте спремни да стрпљиво саслушате саговорника, лако вам је да комуницирате са људима и уопште није изненађујуће што они почну да деле лична искуства са вама већ при првом познанству.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ