Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Транзит Месеца и Венере би могао да промени много: 3 ХОРОСКОПСКА ЗНАКА СЕ ВРАЋАЈУ БИВШИМ ЉУБАВИМА

Ако размишљате о помирењу са бившим партнером, онда та веза није ни прекинута

1699519400_shutterstock_2266395523.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Реалност данашњег дана, 9. новембра 2023, је да оно за шра смо мислили да је свршено није ни близу краја. Хороскоп за три знака је посебно значајан данас захваљујући коњункцији Месеца и Венере када ће та одлука практично бити донета уместо вас.

Данас је дан када се неки од вас враћају својим бившим љубавима. Дакле, за 3 срећна хороскопска знака, избор је јасан: оставите понос и искористите оно чему вас је време раздвојености научило.

Девица

Један од разлога зашто вас партнери умарају може да буде што вас и оптерећује њихова претерана пажња, иливи романтике и осећај да сте им само ви разлог за живот. Заљубљеност вас више стресира него што вас узбуђује. И то је вероватно био и разлог за окончање везе.

Током коњункције Месеца са Венером 9. новембра 2023, схватићете да вам та особа јако недостаје због свих других квалитета које има. Иако се премишљате због онога што вас је на првом месту и отерало, можда би на месту био један озбиљан разговор о постављању личних граница.

Не желите гњаважу и волели бисте да ова веза потраје, па зато јасно ставите до знања другој особи колико вам је пажње и романтике потребно а шта је за вас само оптерећење. А лепо изненађење током данашње коњункције је што ће вас бивша љубав заиста чути и поштовати ваше потребе.

Стрелац

Икао већ дуже време размишљате о бившем, није вам падало на памет да и он размишља о вама. Али током данашњег транзита, десиће се највероватније телефонски позив и јасно ћете осетити да је и друга страна снажно заинтересована за обнављање везе.

Осећате да искуство кроз које сте већ прошли моће да буде корисно за обоје и да вам послужи као добра лекција за обновљену везу. Увек сте били добри пријатељи, па ако ни једно од вас двоје није у другој вези можете да покушате да распламсате нову љубав из тог пријатељства. 

Водолија

Никада нисте помишљали да ћете да се вратите свом бившем, али то је било тада, а ово је сада. 9. новембра 2023. године, током транзита Месеца у коњункцији са Венером. Данас ћете се срести или чути, а он ће вас толико импресионирати да ће вам срце затреперети.

На исти начин на који никада нисте мислили да ћете бити заинтересовани за свог бившег, такође сте мислили да једноставно не волите да будете у романси ни са ким, јер сте почели да волите свој живот „онакав какав јесте“. Ипак, поновни сусрет ће нешто пробудити у вама. Какав год емоционални одговор да оживи, то је нешто што не можете порећи.

Није оно што сте очекивали, али опет, оваква спонтаност је оно за шта живите. Не желите живот који долази са типичним рутинама; уживате у изненађењима и „из ведра неба“ тренуцима позитивности. Овог дана, 9. новембра 2023. године, размишљате о нечему за шта никада нисте мислили да је могуће: о идеји да се вратите са бившем. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas