Oglas
· · Komentari: 0

Tranzit Meseca i Venere bi mogao da promeni mnogo: 3 HOROSKOPSKA ZNAKA SE VRAĆAJU BIVŠIM LJUBAVIMA

Ako razmišljate o pomirenju sa bivšim partnerom, onda ta veza nije ni prekinuta

1699519400_shutterstock_2266395523.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Realnost današnjeg dana, 9. novembra 2023, je da ono za šra smo mislili da je svršeno nije ni blizu kraja. Horoskop za tri znaka je posebno značajan danas zahvaljujući konjunkciji Meseca i Venere kada će ta odluka praktično biti doneta umesto vas.

Danas je dan kada se neki od vas vraćaju svojim bivšim ljubavima. Dakle, za 3 srećna horoskopska znaka, izbor je jasan: ostavite ponos i iskoristite ono čemu vas je vreme razdvojenosti naučilo.

Devica

Jedan od razloga zašto vas partneri umaraju može da bude što vas i opterećuje njihova preterana pažnja, ilivi romantike i osećaj da ste im samo vi razlog za život. Zaljubljenost vas više stresira nego što vas uzbuđuje. I to je verovatno bio i razlog za okončanje veze.

Tokom konjunkcije Meseca sa Venerom 9. novembra 2023, shvatićete da vam ta osoba jako nedostaje zbog svih drugih kvaliteta koje ima. Iako se premišljate zbog onoga što vas je na prvom mestu i oteralo, možda bi na mestu bio jedan ozbiljan razgovor o postavljanju ličnih granica.

Ne želite gnjavažu i voleli biste da ova veza potraje, pa zato jasno stavite do znanja drugoj osobi koliko vam je pažnje i romantike potrebno a šta je za vas samo opterećenje. A lepo iznenađenje tokom današnje konjunkcije je što će vas bivša ljubav zaista čuti i poštovati vaše potrebe.

Strelac

Ikao već duže vreme razmišljate o bivšem, nije vam padalo na pamet da i on razmišlja o vama. Ali tokom današnjeg tranzita, desiće se najverovatnije telefonski poziv i jasno ćete osetiti da je i druga strana snažno zainteresovana za obnavljanje veze.

Osećate da iskustvo kroz koje ste već prošli moće da bude korisno za oboje i da vam posluži kao dobra lekcija za obnovljenu vezu. Uvek ste bili dobri prijatelji, pa ako ni jedno od vas dvoje nije u drugoj vezi možete da pokušate da rasplamsate novu ljubav iz tog prijateljstva. 

Vodolija

Nikada niste pomišljali da ćete da se vratite svom bivšem, ali to je bilo tada, a ovo je sada. 9. novembra 2023. godine, tokom tranzita Meseca u konjunkciji sa Venerom. Danas ćete se sresti ili čuti, a on će vas toliko impresionirati da će vam srce zatrepereti.

Na isti način na koji nikada niste mislili da ćete biti zainteresovani za svog bivšeg, takođe ste mislili da jednostavno ne volite da budete u romansi ni sa kim, jer ste počeli da volite svoj život „onakav kakav jeste“. Ipak, ponovni susret će nešto probuditi u vama. Kakav god emocionalni odgovor da oživi, to je nešto što ne možete poreći.

Nije ono što ste očekivali, ali opet, ovakva spontanost je ono za šta živite. Ne želite život koji dolazi sa tipičnim rutinama; uživate u iznenađenjima i „iz vedra neba“ trenucima pozitivnosti. Ovog dana, 9. novembra 2023. godine, razmišljate o nečemu za šta nikada niste mislili da je moguće: o ideji da se vratite sa bivšem. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas