Oglas
· · Komentari: 0
interesantno

Tri horoskopska znaka najviše troše novac: Da li ste među njima?

Koji znak najlakše toši pare? Ko nikada nema na kraju meseca? A ko daje poslednji dinar za najlepši kaput od kašmira? Lav, Strelac i Blizanci su šampioni u trošenju novca!

1636722963_shutterstock_1699803565.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Lav

Apsolutni šampion u trošenju novca. Krenimo redom. Lav zna da zaradi ozbiljan novac. Vredan je i uvek se trudi da bude još bolji. Međutim, on je neko ko ne žali da poslednje pare da za divan kaput od kašmira ili za luksuzne salonke, iako u plakaru ima već 3 para. Lav je jednostavno takav, voli luksuz, voli i ume da troši novac. Takođe, zna i da poslednji dinar potroši u kafani na dobru pesmu, kvalitetno vino i na prijatelje.

Strelac

Večiti tinejdzer i Petar Pan. On ima svoj moto koji glasi: sada želim sve i odmah o posledicma ću ražmišljati sutra! I uvek bude tako jer je on Jupiterovo dete i sreća ga uvek na neki čudan način prati u životu. Takav odnos ima i prema novcu. Zadnji dinar daje za putovanje, za provod sa prijateljima. Uvek reaguje u trenutku, ne razmišljajući o posledicama. Voli da radi, ume da radi i zaradi novac, ali ga isto tako olako troši.

Pročitajte još: Ovo niste znali o DEVICAMA: Previše su oprezne i odmerene, ali zbog jedne navike često su NESREĆNE

Blizanci

Najlepši osmeh astrologije! Šarmeri koji su u komunikaciji neprikosnoveni. Provod u gradu sa njima je zagarantovan. Uvek im se izvuku i poslednje pare jer ih troše na sve što im zadapne za oko. Blizanci obožavaju da troše novac na šoping. To može da bude šošing garderobe, šoping za dom ili jednostavno još jedan od sto kurseva komunikacije. Mnogo vole društvo, pa im dosta pare odlazi na "blejanje" po kafićima u gradu. To je znak koji nikada nema pare za "crne dane".

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas