Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Три знака важе за НАЈВЕЋЕ ПРЕЉУБНИКЕ: Астролози упозоравају да њих треба да се пазите, лако ће вас преварити

Астролози сматрају да три знака најчешће варају своје партнере

1681897294_shutterstock_1937599684.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Шкоприја ће превару одлично сакрити, Лав ће вас за десетку обманути. Ипак, то нису хороскопски знаци који су тако лако склони прељуби. Постоје људи који превару могу да опросте, али и они који никада не би. Хороскоп открива који знаци су најчешће склони превари:

Близанци

Познати су по знатижељи. Желе да имају различита искуства и ако не пронађу начин да испоље своју природну радозналост у вези, пронаћи ће замену. Препознаћете да нешто није у реду ако се најпре свађа, одједном се понаша чудно, али ће вам на крају ипак рећи истину. Близанци су у души искрени.

Стрелац

Знак који је најпознатији по жељи за авантурама. Људи рођени у знаку Стрелца се брзо засите рутине и стално су у потрази за нечим новом. Није лако бити Стрелчев партнер. Ако се мало опустите, снаћи ће се брзо. Зато могу да буду склони превари, али ће се "спетљати" ако вас вара и лаже. По томе ћете препознати да нешто није у реду.

Рибе

Рибе су изузетно осетљиве и склоне сањарењу. Ако нису задовољне емоционалним аспектима везе или сте им досадни, могу да се удаље од свог партнера и траже емоционалну повезаност ван везе. Рибе ће вас варати са осмехом на лицу и угађати вам, јер нема шансе да признају да су у свом савршенству урадиле нешто погрешно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas