Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Вечерас је млад месец: Рибе ће бити неодољиве, Девице чаробне, а један знак ће доживети ЛОМ

Млад месец ће изазивати потребу да се бежи од стварног живота у илузије.

1614955031_122236159_348590049534472_3577334661208128026_n.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Месец је у знаку Риба када пролази кроз дванаести део Зодијака (Рибе владају дванаестом кућом). Млад месец у Рибама се завршава 14. марта и тада ће Меркур прећи у овај знак У исто време излази из ретроградног хода-сенке.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Меркур је у Рибама у паду и зна да донесе илизије, а поготово када је у лошем аспекту тада зна да привуче лажи и преваре. Око 28. и 29. марта, кад приђе Нептуну, даће повећану потребу за опијатима, као и појачану жељу да тражимо бег од стварног живота.

Чиниће људе агресивним, тајновитим.
Као да нешто тајимо
Биће нам тешко да се сконцентришемо на радне обавезе, партнер ће нас гледати "чудно" јер одајемо утисак као да нисмо присутни, као да нешто тајимо.

Млад месец у Рибама чини људе помало агресивним, у овом периоду покажите емпатију јер неки поступци нису релани. У овом периоду дани су обавијени мистеријом и тајновитошћу. Људи се повлаче у себе, имају свој измишљени свет, постају сањалице.

Неочекивана зљубљивања, али и разочарења!

Млад месец ће имати коњукцију Венере и Наптуна што може дати неочекивана заљубљивања, али и разочарења. Овај млад месец у Рибама, такође, може дати појачане вирусне болести. Пожељно је избегавати хириршке интервенције у том периоду.

Прочитајте још: СТО који КРИЈЕ НЕВЕРОВАТНЕ тајне стигао у Београд: Како је храбри СРБИН спасио МОСКВУ

Који знак ће највише осећати млад Месец у Рибама?

Рак

Имаћете појачану жељу за нежношћу, путовањима, једноставно желите да уживате и волите. Пошто је Риба сама по себи сањар, илузиониста, поведите рачуна да не уђете у потпуни свет маште. Сачувајте рацио и покушајте да будете присутни у сваком моменту.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Девица

Имаћете прилику да остварите прелепу љубавну везу. Вас овај Месец води у нежност, опија вас и ви уживате. Само будите мало присебнији јер вас могу и најмање грубе речи повретити.

У љубави Шкорпије ће доживети лом, а Рибе ће бити неодољиве и Девице чаробне!

Шкорпија

Вама ће се дешавати преломни моменти у емотивним односима.Како у породичним, тако и љубавним. Како вам је интуиција јако изражена, поготово сада када је млад Месец у Рибама, само њу слушајте и нећете погрешити са одлукама.

Прочитаје још: Трећи рајх је слао експедиције на Тибет, а шокираћете се када видите шта је СС чувао у овој библиотеци

Рибе

Ви сте свој на своме са овим Месецом. Плените, освајате и имате дивну енергију. Бићете јако привлачни за супротан пол. Све вам сада полази од руке. Овај месец вас води у сањарење и поребно је само да замислите свог емотивног партнера/партнерку и он/она ће се појавити.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas