Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЛАД МЕСЕЦ је у знаку Риба од 10. марта: Креће период оптимизма, а њиме се смеши нова љубав

Од 10. марта ће млади месец у хороскопском знаку риба дати и креативну снагу потребну за покретање нових пројеката

1709901981_shutterstock_2210967525.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Било да желите да направите списак за читање, да насликате нову слику или сте пронашли неки други хоби, најбоље је време да ослободите своју креативну страну.

А ова три знака хороскопа би могла да пронађу своју велику, праву љубав.

Рак

Вероватно сте чула изреку: „Морате волети себе пре него што можете волети друге.“ Не сматрамо ову изреку увек прикладном, али хороскопски знак рак ће је поновно открити овог пролећа, то јест, откриће неколико ствари у себи које пре није видео. Требаће вам неколико дана да се помирите са овим новим сазнањем, али тада ћете да гледате свет другим очима. А кад онда погледате око себе, с новим сазнањима, новим самопоуздањем и љубављу према себи – онда ћете и друге људе видети другим очима. А тада би се могао појавити неко коме се можете потпуно отворити, ко гледа у сваки аспект ваше бити и види љубав.

Шкорпија

Шкорпија тренутно мисли да није спремна за праву љубав. Можда сте имала тежак раскид или сте у тренутку у животу у којем не можете да замислите љубав. Али, сада би могао неко да дође у ваш живот и да га промени заувек. Заиста вас очекује нешто врло посебно. Али, чак и ако потом не сматрате да је романтична љубав за вас, пријатељство с том једном особом донеће вам пуно платонске љубави. Загрљај блиског пријатеља у правом тренутку може да излечи рањено срце.

Рибе

Рибе су под посебним утицајем свог годишњег доба. Сада, гледајући у очи те једне особе, можете да имате утисак као да вам тло измиче под ногама. Романтичних сањарења има све више, а око 11. марта више нећете да знате можете ли се суздржати. Потребна је акција: сада или никад. Не треба да се плашите својих емоција и да стављате све на сто. То је једини начин на који друга особа може заиста да стекне слику ситуације и можда се усудите да јасно кажете своје осећаје.

(Блиц Жена)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas