Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Девице треба да се фокусирају на обавезе, а Бикови ће уживати уз породицу и пријатеље

Погледајте какав викенд су вам припремиле звезде

1692954452_shutterstock_2119598309--5-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Хороскоп за викенд од 25. до 27. августа 2023. године!

Ован

Викенд вам доноси прилику да се посветите својим страстима и хобијима. Пустите машти на вољу и истражите нове начине изражавања своје креативности. Одлучите се за забавне активности на отвореном са пријатељима.

Бик

Опустите се и проведите време са породицом и блиским пријатељима овог викенда. Уживајте у удобности свог дома, припремите омиљена јела и проведите дан са својим најмилијима. Ово ће вам помоћи да се осећате обновљено и повезано.

Близанци

Викенд је идеално време за повезивање са људима. Организујте неформално окупљање или излет са пријатељима да бисте се опустили и уживали у размени идеја и прича.

Рак

Усредсредите се на своје емоционално благостање овог викенда. Пронађите тиха места где можете да размишљате и осетите унутрашњи мир. Активности попут шетње поред воде или читања омиљене књиге могу вам помоћи да се осећате смирено.

Лав

Викенд вам доноси прилику да заблистате у друштву. Било да планирате ноћни излазак са пријатељима или присуствујете догађајима, ваша харизма ће заблистати. Пратите своја интересовања и дозволите да вас забава инспирише.

Девица

Овај викенд се фокусирајте на практичне задатке и организацију. Чишћење вашег простора или сређивање финансија може вам дати осећај постигнућа. Након тога, опустите се уз омиљени филм или књигу.

Вага

Поведите партнера, породицу или пријатеље на путовање или уживајте у пикнику на отвореном. Али не заборавите на тренутке самоће за размишљање.

Шкорпија

Размислите о својим циљевима и амбицијама и планирајте кораке које треба да предузмете да бисте их остварили. Опуштање у миру или интроспекција вам могу помоћи да пронађете правац.

Стрелац

Овог викенда отворите се новим искуствима и авантурама. Размислите о путовању или истраживању нечег новог у свом граду. Ослободите се рутине и пустите радозналости да вас води.

Јарац

Викенд је време за успостављање равнотеже између радних обавеза и опуштања. Направите листу приоритета за наредну недељу, али у исто време водите рачуна да имате довољно времена за одмор и опуштање.

Водолија

Организујте састанак са пријатељима или се придружите неком друштвеном догађају где ћете имати прилику да размените идеје и проведете квалитетно време.

Рибе

Овај викенд посветите себи и свом благостању. Спавајте, прошетајте природом или се посветите уметности. Ово је време за регенерацију и прикупљање енергије за будуће изазове.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas