Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Викенд хороскоп: Бика чекају велике промене, а ДВА знака треба да уплате СРЕЋКУ

Највеће изненађење чека Водолију којој коначно ставри крежу на боље.

1629362383_par-depozit.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Ован

Уживаћете са својим породицом. Имате доста снаге,живот посматрате са ведрије стране. Неспоразуме ћете успети да решите. Позитивнни сте. Све што сте планирали сада је право време да реализујете. Ако сте имали у плану да продате неку некретнину или да купите нову сада је право време за то. Више се шетајте у вечерњим сатима, пријаће вам.

Прочитајте још: Венера у Ваги до 11. септембра доноси фаталне сусрете и драстичне ПРОМЕНЕ на послу

Бик

Овај викенд доноси доста промена. Биће и лепих и мање лепих. Битно је да ствари прихватите такве какве јесу. Будите без бриге, све ће се реализовати у вашу корист. То можда неће тако изгледати на први поглед, звезде су на вашој страни. Водите рачуна о исхрани, више мањих честих оброка.

Близанаци

Сада ћете уживати у успешно завршеним и реализованим плановима. Исплатио се ваш труд. Сада се опустите и уживајте. Све животне конце држите у рукама. Посветите се породици, то ће вам додатно повећати снагу. Више шетајте и контролишите крвни притисак.

Рак

Ужурбано ћете завршавати своје обавезе па постоји могућност да вам неке ствари промакну. Мало сте напети и несигурни у себе. Слободно послушајте савет пријатеља, они могу реалније да сагледају ствари. Напети сте,лагане шетње це вам пријати, као и дружење са пријатељима.

Прочитајте још: Отворена је "ЛАВЉА капија": Очекујете нечекивано, али и невероватан УСПЕХ

Лав

Себи постављате нове циљеве, желите да уведете промене у живот и сада је право време за то. Слободно пресеците ствари које су вам до сада задавале главобољу. Ви јесте темпераментни, али сте реални и сурово искрени, тачно знате када и како да реагујете. Ово је јединствен период за започињање нових ствари.

Девица

Људи из вама блиског окружења су спремни да подрже ваше идеје. Имате њихову подршку. Слободно крените у реализацију ваших планова. Ово је месец ваше креативности. Сачувајте оптимистички приступ и јасну визију о својим плановима. Покажите добру вољу и упорност. Сада је право време да се активирате у друштвеном животу.

Вага

Вама су звезде и даље наклоњене. Ово је дефинитивно ваше време. Све идеје ћете успешно спровести. Имате доста снаге и енергије. Покушајте да их усмерите на праву страну. Мање финасијске потешкоће ћете решити преко блиског рођака. Ако сте возач поведите рачуна у саобраћају, возите пажљиво.

Прочитајте још: Сунце у хороскопу одређује да ли ћете бити КРИМИНАЛАЦ или ДИРЕКТОР

Шкорпија

Сваки ваш труд и сваки ваш корак даље, даје позитивне резултате. Окренути сте себи и овај викенд ћете радити ствари које вама пријају и испуњавају вас. Одиграјте игре на срећу, звезде су вам наклоњене. Такође, очекујете позив заборављеног пријатеља из младости. Позив ће утицати пријатно на вас.

Стрелац

Ваше стрпљење се исплатило, ствари полако долазе на своје место. Однос са породицом се поправља, нашли сте заједнички језик и сада смирено и трезвено доносите одлуке. Викенд пред вама је време паметно донесених одлука. Сада можете да се опустите. Обратите пажњу на апетит, једите лаганије оброке.

Јарац

Промене које сте увели у живот су праве промене, ви се одлично сналазите у томе и то је оно што вас чини срећним. Управљате вашим животом. И даље имате доста енергије,  наставите да је усмеравате на креативне ствари.

Прочитајте још: Како деца уче према хороскопу: Ован и Лав су звезде, а три знака ће у учионици доживети ШОК

Водолија

Ово је викенд преиспитивања. Преиспитујете све ваше битне одлуке. Ваше идеје су испред времена. Ваше идеје ће донети побољшање на пољу финансија. Ви сте упорни и одговорни и имате жељу за бољим здрављем и виталношћу. У току овог викенда вас очекују веома позитивне вести.

Рибе

Овог викенда обратите пажњу на исхрану. Осећаћете се уморно и исцрпљено, слабо спавате. Ваш нервни систем је напет. Имате самопоуздање, али немате снаге да се покренете. Сва ваша јачина је у вама .Сачувајте присебност и немојте дозволити да вас мање битне ствари преокупирају. Подвуците јасну црту и наућите да се заштитите од мање битних ствари.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas