· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Венера у Ваги до 11. септембра доноси фаталне сусрете и драстичне ПРОМЕНЕ на послу

Венера у Ваги од 16. августа до 11. септембра доноси промене у животу, а највише у љубави.

1629196883_Depositphotos_119962876_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Венера у Ваги је пре свега једна дама! Она је краљица шарма, и дипломатије. Са овом Венером је провод загарантован. Воли уметност, склад и квалитетну музику.

Прочитајте још: Ретроградни Сатурн је неминовност: БИКУ вртоглаве промене и Лаву ФАТАЛНУ љубав!

Запамтите датум 23. август

Она се огледа у односу са другим људима , односи су оно што је покреће. Воли љубав и живи љубав! Овај транзит нам доноси лепе моменте и бићемо сви заљубљиве природе.

Први занимљив аспек који прави је са Сатурном 23. август. То је леп проточни аспект и тај датум је одличан за венчања, веридбе као и за оне који тада ступе у емотивну везу. Јер Венера тригон Сатурн даје трајност кроз време.

Прочитајте још: Отворена је "ЛАВЉА капија": Очекујете нечекивано, али и невероватан УСПЕХ

Многи ће се заљубити

Предстојећи перод нам даје шансу да се лудо заљубимо јер је Венера у Ваги а она обожава љубав, свет дуалности је за њу покретач. Она воли изласке и флерт па ћемо имати појачану жељу за проводом и друштвом.

Даме које сада размишљају о естецкој хирургији - сада је право време да је ураде.

Ова Венера све ради суптилно и дамски па ће тако бити и удварање. Жене ће пленити својом сензуалношћу и сексипилом што ће мушкарце бацати на колена и биће просто неодољиве за супротни пол. Имаћемо појачану жељу за улепшавањем. Али ће то бити складно улепшавање.

Прочитајте још: Сунце у хороскопу одређује да ли ћете бити КРИМИНАЛАЦ или ДИРЕКТОР

Промените стил

Даме које сада размишљају о естецкој хирургији - сада је право време да је ураде. Такође и нова фризура и сви третмани за улепшавањем сада ће бити наглашени и право је време за њих.

Од 6. септембра појавиће се љубомора.

Наредни период ће нам донети и складне и лепе односе са породицом, пријатељима и колегама. Једноставно плесаћемо са тренутком. Све ће бити дамски, сведено са дозом тактичности. Овај склад ће мало нарушити Венера у квадрату са Плутоном 6. септембра - овај аспек доноси моћну особу која жели да све држи под контролом, у везама тј односима ће бити изражена љубомора и посесивност.

Од 10. септембра почињу велике љубави

Овај аспект не трају дуго али је јак и разарајућ па је потребно да избројимо у себи до пет како не бисмо имали јаке и бурне реакције.

Прочитајте још: Како деца уче према хороскопу: Ован и Лав су звезде, а три знака ће у учионици доживети ШОК

Већ 9. септембра Венера и Месец ће бити у коњикцији што даје енергију љибави, склада и мира. Датум 10. септембра је диван датум за дружења, провод и време за емотивне моменте са партнером.Они који нису у емотивној везу нека очекују да им се неко појави у животу!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.