Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Девице, можете да се опустите, Јарчеви, викенд проведите са пријатељима

Шта нам доноси викенд хороскоп?

1668151433_profimedia-0626683938.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ован

Напетост вас полако попушта окрените се људима који вам уливају поверење и љубав. Дане викенда посветите њима.

Бик

Опште стање у вашем животу није задовољавајуће. Било шта што покушате изазове још већу трауму. Полако, притајите се и немојте доносити битне одлуке. После викенда стање се поправља.

Прочитајте још: Долази последње ПОМРАЧЕЊЕ МЕСЕЦА у 2022. години: Ови хороскопски знакови суочиће се са великим променама

Близанци

Ваш убрзани начин размишљања другима изазова панику. Морате да спустите лопту и да разумете друге. Викенд вам доноси лепе вести у кругу породице.

Рак

Љубав и породични дом вам улива сигурност. Радна недеља је била стресна. Ваш рестарт је ваш дом. Дане викенда посветите својим најближима.

Лав

Радите ствари које вас чине срећним. Међутим, појединим људима у окружењу то смета. Не обазирите се и радите како вама одговара. Викенд наставите са том енергијом.

Девица

Задовољни сте својим успехом за ову недељу. Сада можете да се опустите и да викенд проведете како вама одговара.

Вага

Ствари на послу се мењају и ви се не осећате пријатно. Превише ствари се очекује од вас и кратки су рокови. За викенд покушајте да се одморите јер ће вам требати снага за нову радну недељу.

Шкорпија

Љубав вам задаје проблеме. Ако нешто не иде, можда је време да прекинете. Размислите за викенд шта ћете даље. Слободне очекује занимљиво познанство за викенд.

Стрелац

Код вас је наизглед ситуација ок. Међутим, балон само што није пуко. И треба да пукне јер ће се онда отворити нова врата.

Прочитајте још: Шта нам доноси страствена Венера у Шкорпији? Утицаће на свакога од нас

Јарац

Овај викенд проведите у дружењу са пријатељима јер вас очекује доста лепих ствари.

Водолија

У породици се дешавају промене које нимало нису пријатне. Од вас се очекује да направите први корак. Застаните и размислите да ли је то заиста потребно. Викенд посветите себи и свом телу, јер вам је то преко потребно.

Рибе

Пријатељ тражи животни савет од вас. Немојте брзати са одговором. За дане викенда се посветите њему и будите јасни и прецизни у комуникацији.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas