Oglas
· · Komentari: 0
astro

VIKEND HOROSKOP: Device, možete da se opustite, Jarčevi, vikend provedite sa prijateljima

Šta nam donosi vikend horoskop?

1668151433_profimedia-0626683938.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ovan

Napetost vas polako popušta okrenite se ljudima koji vam ulivaju poverenje i ljubav. Dane vikenda posvetite njima.

Bik

Opšte stanje u vašem životu nije zadovoljavajuće. Bilo šta što pokušate izazove još veću traumu. Polako, pritajite se i nemojte donositi bitne odluke. Posle vikenda stanje se popravlja.

Pročitajte još: Dolazi poslednje POMRAČENJE MESECA u 2022. godini: Ovi horoskopski znakovi suočiće se sa velikim promenama

Blizanci

Vaš ubrzani način razmišljanja drugima izazova paniku. Morate da spustite loptu i da razumete druge. Vikend vam donosi lepe vesti u krugu porodice.

Rak

LJubav i porodični dom vam uliva sigurnost. Radna nedelja je bila stresna. Vaš restart je vaš dom. Dane vikenda posvetite svojim najbližima.

Lav

Radite stvari koje vas čine srećnim. Međutim, pojedinim ljudima u okruženju to smeta. Ne obazirite se i radite kako vama odgovara. Vikend nastavite sa tom energijom.

Devica

Zadovoljni ste svojim uspehom za ovu nedelju. Sada možete da se opustite i da vikend provedete kako vama odgovara.

Vaga

Stvari na poslu se menjaju i vi se ne osećate prijatno. Previše stvari se očekuje od vas i kratki su rokovi. Za vikend pokušajte da se odmorite jer će vam trebati snaga za novu radnu nedelju.

Škorpija

LJubav vam zadaje probleme. Ako nešto ne ide, možda je vreme da prekinete. Razmislite za vikend šta ćete dalje. Slobodne očekuje zanimljivo poznanstvo za vikend.

Strelac

Kod vas je naizgled situacija ok. Međutim, balon samo što nije puko. I treba da pukne jer će se onda otvoriti nova vrata.

Pročitajte još: Šta nam donosi strastvena Venera u Škorpiji? Uticaće na svakoga od nas

Jarac

Ovaj vikend provedite u druženju sa prijateljima jer vas očekuje dosta lepih stvari.

Vodolija

U porodici se dešavaju promene koje nimalo nisu prijatne. Od vas se očekuje da napravite prvi korak. Zastanite i razmislite da li je to zaista potrebno. Vikend posvetite sebi i svom telu, jer vam je to preko potrebno.

Ribe

Prijatelj traži životni savet od vas. Nemojte brzati sa odgovorom. Za dane vikenda se posvetite njemu i budite jasni i precizni u komunikaciji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas