Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Викенд хороскоп: ДЕВИЦИ породица задаје проблеме, док БИК има потребу за променом!

Викенд хороскоп повољно делује на Лавове и Ваге, тако да могу слободно да се опусте!

1649962169_astronomical-clock-gbfaa94545_640.jpg
Oglas

Ован

Допустите партнеру да и он нешто организује. Не можете увек бити први у свему. Викенд препустите партнеру и не постављајте сувишна питања.

Прочитајте још: Сазнајте шта сте према СЛОВЕНСКОМ ХОРОСКОПУ: Има три пута више знакова и носи називе по биљкама

Бик

Имате потребу за променом када је посао у питању. Свесни сте да су вам потребни нови људи и сарадници. За викенд организујте кафицу и полако изнесите идеје.

Близанци

Фокусирани сте на посао и зараду. Због таквог става партнер се осећа запостављено. Од петка и за викенд само се њему посветите.

Рак

Брину вас ствари које ће се можда десити у будућности. Нисте фокусирани на тренутни моменат. Дозовите се себи, живите живот сада и одмах а за викенд уживајте!

Лав

Лепо се осећате јер сте радну недељу перфектно завршили. Сада правац на мини одмор или одмор у свом граду са партнером. Позориште, колач, кафица је супер опција.

Девица

Породица вам задаје проблеме. Због тога нисте фокусирани на посао и бесни сте на себе. Ствари које не могу да се исправе нека такве и остану, а ви мислите на себе. 

Вага

Бизнис вам феноменално иде. Сада се опуштате и полако препуштате део одговорности сарадницима. Сада се посветите себи. 

Шкорпија

Брине вас љубав. Први пут доводите у питање своју интуицију. Немојте! Она је увек корак испред вас!

Стрелац

Понекад имате јаку позитивну енергију а сл момента сте на дну. Све је до вас. Никоме немој те допустити да утиче на вас и да вам краде енергију.

Јарац

Стара љубав куца на врата. Али овог пута ви та врата не отварате. У провод са пријатељима за викенд!

Водолија

Ваше бизнис идеје су усвојене. Сада је потребно да осмислите како је најелегантније да их спроведете у дело. Викенд је одличан за то. 

Рибе

Полако али сигурно вама се враћа ваша ментална снага. Задњих дана сте били уморни од људи и њихове енергије. Ви знате шта вама највише прија и у том смеру се понашајте за викенд.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas