· · Коментари: 0
АСТРО

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Овај знак нек се припреми за ПРИЛИВ НОВЦА, Бикови, ослоните се на интуицију - требаће вам!

Викенд хороскоп Ваги доноси могућност да уради све што је планирала.

1632309792_Bela-kosulja.png
Фото: Депозитфото

Ован

Од овог викенда креће вам побољшање финансија и промене када су љубавни односи у питању. Такође, наредна недеља је одлична за решавње проблема, све оно што сте одлагали сада је право време да почнете да решавате. Водите рачуна коме позајмљујете новац. Може доћи до малих несугласица у кругу породице, обратите пажњу шта и коме причате.

Прочитајте још: Ретроградни Меркур повлачи ручну: Сада договорите и планирајте, а ево када ћете реализовати!

Бик

Ослоните се на своју интуицију. Решавење имовинских односа доживеће кулминацију, што ће се добро одразити по вас. Напокон ћете моћи да се опустите. Рационлано ћете трошити енергију и окренућете се стварима које вас чине срећним. Послушајте савет млађе особе из васег блиског окружења.

Близанац

Новчане проблем ћете решити уз помоћ пријатеља. Послушајте његов савет. Новац током ове радне недеље штедите. Обратите пажњу на комуникацију, можете несвесно да увредите неког од чланова породице. Потрудите се да се што више крећете, то ће позитивно утицати на вас. Угостите себи блиске особе пријатним ручком.

Прочитајте још: Астролог Сузана Бан: Марс покреће вирус, а НАЈКРИТИЧНИЈИ тренутак је сусрет са Шкорпијом

Рак

Имате доста позитивне нергије, креативни сте. Енергију усмерите на донеошење нових идеја, не потцењујте своје могућности, не дозволите да вам мали проблеми одвуку пажњу.Узивајте у овом викенду колико год можете.

Лав

Овог викенда остварићете неке своје циљеве и измирићете нека финансијска дуговања. Размишљајте позитивно. Ако вам је у протеклом периоду учињена неправда све би се могло исптавити сада за викенд. Подршку и разумевање околине ћете имати.

Прочитајте још: Марс у Ваги доноси ВРЕЛУ јесен: Погледајте шта нас чека по данима!

Девица

Почетком викенда и у току недеље размислите да промените устаљени ритам васег живота. Пажњу ће вам привући нове ствари, имаћете потребу да се бавите другачијим стварима. Можда пронађете нови хоби. Доста времена ћете поветити породици. Имаћете разумевања за њих. Тражиће од вас савете. Управљање новцем је ваша јача страна, тако да неће те имати финансијских проблема.

Вага

Све што сте планирали урадите сада. Ако имате потребу сада је одлично време да радите на личном усавршавању. Постоји могућност да вам искрсне нови посао-слободно га прихватите. Ваге су добри органозатори тако да вам време неће представљати проблем. Свим новим стварима ћете прилазити одговорно.

Шкорпија

Од овог викенда бићете изложени великом притиску. Очекује се од вас да донесете одлуку везану за породицу. Потрудите се да реално сагледате ствари око себе, слободно се ослоните на вашу јаку интуицију. Не подлежите притисцима околине. Осетљива тачка у овом приоду је вас нервни систем. Олакшајте себи опуштајућим шетњам кроз парк.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Стрелац

Захваљујући пријатним дешавањима у вашем приватном животу зрачите позитивном енергијом. Ствари које су вас оптерећивале сада полако налазе своје место. Пуни сте оптимизма и то ваша породица и пријатељи осећају. Лепо и складно функционишете. Сада долазе мирни и лепи дану у вашем животу. Посветите се мало више себи, шетајте, прочитајте лепу књигу.

Јарац

Тренутно сте у креативној фази размишљања, имате сјајне идеје И прилику да то покажете. Породица ће вас подржати. Вама њихова подршка доста значи. Немојте дозволити да вас поремете нека споредна дешавања, ослоните се на ваше велико животно искуство. Ви тачно знате када и како треба да реагујете.

Водолија

Налазите се у позицији да увећавате своју зараду, као и да успешно решавате нека имовинска или инвестициона питања. Важно је да своје мисли и идеје усмерите на прави начни успех је ту. То може да буде додатни посао који ће вам поредтренутне плате поправити ваше финансијско стање. Ви сте активни и имате доста енергије. Постоји могућност да дође до пада имунитета услед исцрпљености.

Прочитајте још: Најгори мужеви хороскопа: Један је ЦИЦИЈА, други ШВАЛЕР, а трећи је ЛЕНШТИНА!

Рибе

У току ове недеље држаћете конце у својим рукама. Ништа се неће дешавати мимо вас. Јасно ћете свој став изразити што можда околина не очекује од вас. Водите рачуна да не претерате, обратите пажњу на комуникацију. Ви то знате, сваку реч увите у лепу свилену машну .Што се тиче финансија овог викенда се опустите све ће ићи по плану.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.