Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

VIKEND HOROSKOP: Ovaj znak nek se pripremi za PRILIV NOVCA, Bikovi, oslonite se na intuiciju - trebaće vam!

Vikend horoskop Vagi donosi mogućnost da uradi sve što je planirala.

1632309792_Bela-kosulja.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Ovan

Od ovog vikenda kreće vam poboljšanje finansija i promene kada su ljubavni odnosi u pitanju. Takođe, naredna nedelja je odlična za rešavnje problema, sve ono što ste odlagali sada je pravo vreme da počnete da rešavate. Vodite računa kome pozajmljujete novac. Može doći do malih nesuglasica u krugu porodice, obratite pažnju šta i kome pričate.

Pročitajte još: Retrogradni Merkur povlači ručnu: Sada dogovorite i planirajte, a evo kada ćete realizovati!

Bik

Oslonite se na svoju intuiciju. Rešavenje imovinskih odnosa doživeće kulminaciju, što će se dobro odraziti po vas. Napokon ćete moći da se opustite. Racionlano ćete trošiti energiju i okrenućete se stvarima koje vas čine srećnim. Poslušajte savet mlađe osobe iz vaseg bliskog okruženja.

Blizanac

Novčane problem ćete rešiti uz pomoć prijatelja. Poslušajte njegov savet. Novac tokom ove radne nedelje štedite. Obratite pažnju na komunikaciju, možete nesvesno da uvredite nekog od članova porodice. Potrudite se da se što više krećete, to će pozitivno uticati na vas. Ugostite sebi bliske osobe prijatnim ručkom.

Pročitajte još: Astrolog Suzana Ban: Mars pokreće virus, a NAJKRITIČNIJI trenutak je susret sa Škorpijom

Rak

Imate dosta pozitivne nergije, kreativni ste. Energiju usmerite na doneošenje novih ideja, ne potcenjujte svoje mogućnosti, ne dozvolite da vam mali problemi odvuku pažnju.Uzivajte u ovom vikendu koliko god možete.

Lav

Ovog vikenda ostvarićete neke svoje ciljeve i izmirićete neka finansijska dugovanja. Razmišljajte pozitivno. Ako vam je u proteklom periodu učinjena nepravda sve bi se moglo isptaviti sada za vikend. Podršku i razumevanje okoline ćete imati.

Pročitajte još: Mars u Vagi donosi VRELU jesen: Pogledajte šta nas čeka po danima!

Devica

Početkom vikenda i u toku nedelje razmislite da promenite ustaljeni ritam vaseg života. Pažnju će vam privući nove stvari, imaćete potrebu da se bavite drugačijim stvarima. Možda pronađete novi hobi. Dosta vremena ćete povetiti porodici. Imaćete razumevanja za njih. Tražiće od vas savete. Upravljanje novcem je vaša jača strana, tako da neće te imati finansijskih problema.

Vaga

Sve što ste planirali uradite sada. Ako imate potrebu sada je odlično vreme da radite na ličnom usavršavanju. Postoji mogućnost da vam iskrsne novi posao-slobodno ga prihvatite. Vage su dobri organozatori tako da vam vreme neće predstavljati problem. Svim novim stvarima ćete prilaziti odgovorno.

Škorpija

Od ovog vikenda bićete izloženi velikom pritisku. Očekuje se od vas da donesete odluku vezanu za porodicu. Potrudite se da realno sagledate stvari oko sebe, slobodno se oslonite na vašu jaku intuiciju. Ne podležite pritiscima okoline. Osetljiva tačka u ovom priodu je vas nervni sistem. Olakšajte sebi opuštajućim šetnjam kroz park.

Pročitajte još: Venera prolazi kroz Devicu: Ko se sada ZAPOSLI to mu je POSAO ŽIVOTA

Strelac

Zahvaljujući prijatnim dešavanjima u vašem privatnom životu zračite pozitivnom energijom. Stvari koje su vas opterećivale sada polako nalaze svoje mesto. Puni ste optimizma i to vaša porodica i prijatelji osećaju. Lepo i skladno funkcionišete. Sada dolaze mirni i lepi danu u vašem životu. Posvetite se malo više sebi, šetajte, pročitajte lepu knjigu.

Jarac

Trenutno ste u kreativnoj fazi razmišljanja, imate sjajne ideje I priliku da to pokažete. Porodica će vas podržati. Vama njihova podrška dosta znači. Nemojte dozvoliti da vas poremete neka sporedna dešavanja, oslonite se na vaše veliko životno iskustvo. Vi tačno znate kada i kako treba da reagujete.

Vodolija

Nalazite se u poziciji da uvećavate svoju zaradu, kao i da uspešno rešavate neka imovinska ili investiciona pitanja. Važno je da svoje misli i ideje usmerite na pravi načni uspeh je tu. To može da bude dodatni posao koji će vam poredtrenutne plate popraviti vaše finansijsko stanje. Vi ste aktivni i imate dosta energije. Postoji mogućnost da dođe do pada imuniteta usled iscrpljenosti.

Pročitajte još: Najgori muževi horoskopa: Jedan je CICIJA, drugi ŠVALER, a treći je LENŠTINA!

Ribe

U toku ove nedelje držaćete konce u svojim rukama. Ništa se neće dešavati mimo vas. Jasno ćete svoj stav izraziti što možda okolina ne očekuje od vas. Vodite računa da ne preterate, obratite pažnju na komunikaciju. Vi to znate, svaku reč uvite u lepu svilenu mašnu .Što se tiče finansija ovog vikenda se opustite sve će ići po planu.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas