Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗА ОВА ТРИ ЗНАКА НОВЕМБАР ЋЕ БИТИ ПРАВИ ПАКАО: Тежак и изазован период следи, ПРОБЛЕМИ стижу СА СВИХ СТРАНА

Астролози тврде да ће у новембру свакодневан живот и комуникација овим хороскопским знаковима ипак најтеже пасти.

1697715269_123.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Новембар ће за њих бити веома тежак и изазован за ове знакове:

Шкорпије

Препоручује им се да слушају интуицију и да се потруде да не реагују бурно. Изазован период им следи, и све ће им бити на испиту. Саветује им се посебан опрез јер постоји могућност да ће направити животну грешку. Понекад и ваша интуиција може да погреши.

Рак

Раковима се саветује опрез у љубавним и породичним односима. Свака  мало грубља реч може да изазове лавину лудила и свађа. Ви нисте неко ко тек тако улази у сукоб, али овог месеца бићете прозвани. Ако не можете да поднесете притисак, а биће јак, немојте све задржавати у себи. Пустите глас па нек буде како буде. Ваше здравље и психа су на првом месту и немају цену!

Бик 

Бикови имају осећај као да носе тону на својим леђима. И јесте тако! Ви сте јаки и можете пуно да издржите, али и вама је потребан одмор. Издржите смирено и јако до краја месеца, а до тада  ће бити промена у послу, у породици и љубавним односима. Заиста вам се дрма кавез, али од 25-ог све се поправља. Будите истрајни и мудри као што и јесте.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas