Oglas
· · Komentari: 0

ZA OVA TRI ZNAKA NOVEMBAR ĆE BITI PRAVI PAKAO: Težak i izazovan period sledi, PROBLEMI stižu SA SVIH STRANA

Astrolozi tvrde da će u novembru svakodnevan život i komunikacija ovim horoskopskim znakovima ipak najteže pasti.

1697715269_123.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Novembar će za njih biti veoma težak i izazovan za ove znakove:

Škorpije

Preporučuje im se da slušaju intuiciju i da se potrude da ne reaguju burno. Izazovan period im sledi, i sve će im biti na ispitu. Savetuje im se poseban oprez jer postoji mogućnost da će napraviti životnu grešku. Ponekad i vaša intuicija može da pogreši.

Rak

Rakovima se savetuje oprez u ljubavnim i porodičnim odnosima. Svaka  malo grublja reč može da izazove lavinu ludila i svađa. Vi niste neko ko tek tako ulazi u sukob, ali ovog meseca bićete prozvani. Ako ne možete da podnesete pritisak, a biće jak, nemojte sve zadržavati u sebi. Pustite glas pa nek bude kako bude. Vaše zdravlje i psiha su na prvom mestu i nemaju cenu!

Bik 

Bikovi imaju osećaj kao da nose tonu na svojim leđima. I jeste tako! Vi ste jaki i možete puno da izdržite, ali i vama je potreban odmor. Izdržite smireno i jako do kraja meseca, a do tada  će biti promena u poslu, u porodici i ljubavnim odnosima. Zaista vam se drma kavez, ali od 25-og sve se popravlja. Budite istrajni i mudri kao što i jeste.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas