Oglas
· · Komentari: 0
HOROSKOPSKI ZNAKOVI

Žena ovog horoskopskog znaka je ŽIVA VATRA! Evo šta je za nju prava ljubav

Otvorenost i iskrenost ove žene su legendarne – kao i brbljivost i netaktičnost.

1633900609_Depositphotos_413462272_S.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Nazivaju je tragačicom za istinom i mudrim filosofom zbog radoznale prirode i činjenice da je stalno u potrazi za novim znanjima i otkrićima. NJene osobine su da je pozitivna, nasmejana, puna života, vedra, zabavna, šarmantna, brbljava, nepokolebljiva, odvažna - reč je o ženi strelcu.

Pročitajte još: Mesečni horoskop do 22. oktobra: Vagu LAŽU, Bik je okružen NEVEROM, a jedna znak deobija ŠANSU ŽIVOTA

Ženu strelca fasciniraju je mnoge stvari, naročito nova i kontroverzna područja u religiji, etici i filozofiji. Prezire ograničavanja patime i bilo kakve nametnute rasporede i pravila, ona mora da ima fleksibilnost i mogućnost menjanja stvari kako joj odgovara. Kao i svi, ima mana, a njene su najčešće nemarnost, neosetljivost, površnost.

Opčinjena je životom, ali blaga u strastima, umereno se uzbuđuje, a isto tako i stišava. 

Poseduje izrazito blagu, otvorenu i dečačku narav, vedar i vatren duh što uz moralne osobine čini predivnu ličnost punu entuzijazma, koja slepo veruje u svoju dobru sudbinu. Otvorenost i iskrenost žene strelca je isto tako legendarna kao i brbljivost i netaktičnost.

Pročitajte još: Kada se završava retrogradni Merkur? Čuvajte se TRI datuma u oktobru, a onda sledi USPEH

Opčinjena je životom, ali blaga u strastima, umereno se uzbuđuje, a isto tako i stišava. Teži novotarijama i putovanjima, pogotovo u egzotične krajeve, a najsrećnija je kad život pretvori u sport i zabavu. Element rizika takođe izaziva i uzbuđuje strelca, voli brzinu, putovanja avionom i brze automobile.

Nadarena je za profesije koje ostavljaju veliku slobodu kretanja, koje omogućuju raznovrsnost i koje drže u stalnoj akciji. Uspešna je kao trgovački putnik, turistički vodič, bankar ili sportista.

Često se boji intimnosti pa za njih ljubav često procveta iz prijateljstva i životni pratitelj obično joj je i najbolji prijatelj.

Žena strelac i ljubav

LJubav je večita misterija za ženu strelca. Stoga na ljubav u isto vreme gleda kao na nagradu za kojom čezne i kao na najvrednije blago koje skriva. Često se boji intimnosti pa za njih ljubav često procveta iz prijateljstva i životni pratitelj obično joj je i najbolji prijatelj.

Pročitajte još: Retrogradni Merkur vraća STARU LJUBAV i bivše prijatelje: Oslonite se na INTUICIJU

Ne voli monotoniju pa stoga mirne kućne večeri provedene ispred televizora nisu njen pojam idealne veze. Život želi da deli sa nekim sa kime će mentalno i fizički biti ravnopravna, odnosno želi načitanog partnera spremnog na brojna putovanja jer žena strelac obožava da putuje.

Lako se može odati razuzdanosti i lutanju od partnera do partnera, a kadra je održavati po nekoliko veza istovremeno.

Žena strelac je na ljubavnom planu strastvena pustolovka, a njeni snažni impulsi i prirodna radoznalost navode je da nanovo i istim žarom kreće u ljubavna istraživanja. Lako se može odati razuzdanosti i lutanju od partnera do partnera, a kadra je održavati po nekoliko veza istovremeno.

Istoovrmeno, ona je u stanju liti suza nad tužnim romanom i vlažnih očiju čitati poeziju. Iskrenost koju nosi u sebi pretpostavlja takvo ponašanje i kod drugih, pa kad se dogodi da ju prevare biće krajnje pogođena jer je njeno srce, uprkos zapanjujućoj strelčevoj logici, nezaštićeno i ranjivo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas