Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Звезде задају ударац: Сваки знак имаће свој најгори месец у 2024. години, проверите који је ваш

Ако верујете у звезде, онда прочитајте за који су вам то период у години припремиле најтежи период у наредној години

1702647615_shutterstock_2266861579.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Нова 2024. година нам је пред вратима, а сви се већ увелико питамо шта нам она доноси. Руски астролог Јулија Николајева издвојила је најнесрећнији и најизазовнији месец за сваки знак Зодијака, преноси блиц.рс.

Ако верујете у звезде, онда прочитајте за који су вам то период у години припремиле најтежи период и припремите се на време за ударце судбине. Чини се да ће у март и фебруар бити посебно неповољни.

 

ОВАН

Требало би да будете опрезни у јулу, посебно када је реч о комуникацији у личним односима. Било какве несугласице могу да доведу до великих невоља. Покушајте да у том периоду избегнете сукобе.

 

БИК

Низ неуспеха пашће на леђа Бику тек крајем наредне године, односно у децембру 2024. године. Морате да посветите више времена себи како бисте имали емоционалне и менталне снаге за превазилажење тешкоћа. Ако то не урадите, негативна енергија обојиће цео децембар 2024. године.

 

БЛИЗАНЦИ

Неуспех долази почетком лета, односно у јуну. Проблеми ће, нажалост, постати ваш стални пратилац у готово свим областима, на послу и у комуникацији са партнером и пријатељима. Морате више да размишљате о својим делима и речима, јер непажња може довести до огромних последица.

 

РАК

Најтежи период за овај знак следи у марту, суочићете се са суровом реалношћу која није увек пријатна. Важно је да размислите добро о свему што предузимате.

 

ЛАВ

Април ће бити најнесрећнији месец, али можете се изборити са невољама ако им посветите довољно времемена. Посебну пажњу обратите на финансијско улагање, ту може доћи до проблема. Будите обазриви и пажљиви према својој другој половини.

 

ДЕВИЦА

Овај знак неће имати проблема са каријером или новцем, али ће август бити веома тежак за њих када је реч о романтичној сфери. Савет Девицама је да вреди размислити о свом понашању колико и о партнеровом.

 

ВАГА

Потешкоће ће почети да вас окружују већ у фебруару 2024. године. Оне се неће појавити због спољашњих околности, већ ће бити сконцентрисане унутар вас самих. Важно је да слушате своју интуицију и да не правите проблеме тамо где их уопште нема.

 

ШКОРПИЈА

Јун ће за Шкорпије бити посебно тежак. Неуспеси ће можда изгледати тако велики да ћете пожелети да одустанете од свега и дозволите да ствари иду саме својим током. Не очајавајте, ипак, и слободно се обратите за помоћ блиским рођацима или пријатељима.

 

СТРЕЛАЦ

За Стрелца је септембар веома лош месец. Можда ћете одлучити да одустанете од циља на коме дуго радите, мислећи да је бесмислен. Међутим, није! Наставите да се трудите и немојте одустајати, на крају ћете успети.

 

ЈАРАЦ

Фербруар ће бити несрећан месец не само за Вагу, већ и за Јарчеве. Неопходно је да обратите више пажње када возите или идете на неки пут, како бисте избегли потенцијалне незгоде. Поред тога, у фебруару вам прети опасност да будете жестоко изманипулисани.

 

ВОДОЛИЈА

За Водолије ће најтежи месец бити мај. Може се десити да вам поремете сви планови на којима сте дуго радили.

 

РИБА

За Рибе ће март бити веома непријатан и тежак. У овом периоду долази до губутка новца због импусливних финансијских одлука. Можда неке прилике за улагање делују привлачно, али трена сачекати успешнији период.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas