Oglas
· · Komentari: 0

Zvezde zadaju udarac: Svaki znak imaće svoj najgori mesec u 2024. godini, proverite koji je vaš

Ako verujete u zvezde, onda pročitajte za koji su vam to period u godini pripremile najteži period u narednoj godini

1702647615_shutterstock_2266861579.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Nova 2024. godina nam je pred vratima, a svi se već uveliko pitamo šta nam ona donosi. Ruski astrolog Julija Nikolajeva izdvojila je najnesrećniji i najizazovniji mesec za svaki znak Zodijaka, prenosi blic.rs.

Ako verujete u zvezde, onda pročitajte za koji su vam to period u godini pripremile najteži period i pripremite se na vreme za udarce sudbine. Čini se da će u mart i februar biti posebno nepovoljni.

 

OVAN

Trebalo bi da budete oprezni u julu, posebno kada je reč o komunikaciji u ličnim odnosima. Bilo kakve nesuglasice mogu da dovedu do velikih nevolja. Pokušajte da u tom periodu izbegnete sukobe.

 

BIK

Niz neuspeha pašće na leđa Biku tek krajem naredne godine, odnosno u decembru 2024. godine. Morate da posvetite više vremena sebi kako biste imali emocionalne i mentalne snage za prevazilaženje teškoća. Ako to ne uradite, negativna energija obojiće ceo decembar 2024. godine.

 

BLIZANCI

Neuspeh dolazi početkom leta, odnosno u junu. Problemi će, nažalost, postati vaš stalni pratilac u gotovo svim oblastima, na poslu i u komunikaciji sa partnerom i prijateljima. Morate više da razmišljate o svojim delima i rečima, jer nepažnja može dovesti do ogromnih posledica.

 

RAK

Najteži period za ovaj znak sledi u martu, suočićete se sa surovom realnošću koja nije uvek prijatna. Važno je da razmislite dobro o svemu što preduzimate.

 

LAV

April će biti najnesrećniji mesec, ali možete se izboriti sa nevoljama ako im posvetite dovoljno vrememena. Posebnu pažnju obratite na finansijsko ulaganje, tu može doći do problema. Budite obazrivi i pažljivi prema svojoj drugoj polovini.

 

DEVICA

Ovaj znak neće imati problema sa karijerom ili novcem, ali će avgust biti veoma težak za njih kada je reč o romantičnoj sferi. Savet Devicama je da vredi razmisliti o svom ponašanju koliko i o partnerovom.

 

VAGA

Poteškoće će početi da vas okružuju već u februaru 2024. godine. One se neće pojaviti zbog spoljašnjih okolnosti, već će biti skoncentrisane unutar vas samih. Važno je da slušate svoju intuiciju i da ne pravite probleme tamo gde ih uopšte nema.

 

ŠKORPIJA

Jun će za Škorpije biti posebno težak. Neuspesi će možda izgledati tako veliki da ćete poželeti da odustanete od svega i dozvolite da stvari idu same svojim tokom. Ne očajavajte, ipak, i slobodno se obratite za pomoć bliskim rođacima ili prijateljima.

 

STRELAC

Za Strelca je septembar veoma loš mesec. Možda ćete odlučiti da odustanete od cilja na kome dugo radite, misleći da je besmislen. Međutim, nije! Nastavite da se trudite i nemojte odustajati, na kraju ćete uspeti.

 

JARAC

Ferbruar će biti nesrećan mesec ne samo za Vagu, već i za Jarčeve. Neophodno je da obratite više pažnje kada vozite ili idete na neki put, kako biste izbegli potencijalne nezgode. Pored toga, u februaru vam preti opasnost da budete žestoko izmanipulisani.

 

VODOLIJA

Za Vodolije će najteži mesec biti maj. Može se desiti da vam poremete svi planovi na kojima ste dugo radili.

 

RIBA

Za Ribe će mart biti veoma neprijatan i težak. U ovom periodu dolazi do gubutka novca zbog impuslivnih finansijskih odluka. Možda neke prilike za ulaganje deluju privlačno, ali trena sačekati uspešniji period.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas