· · Коментари: 0

Симболика броја које ће владати током 2023. године: Верујте ИНТУИЦИЈИ и пратите своје ИНСТИНКТЕ

Погледајте који број ће по нумерологији владати 2023. године

1675948098_Foto-Shutterstock-broj-7.jpg
Фото: Схуттерсток

Нумерологија је све популарнија у последње време, а нумеролози кажу да ће током 2023. године владати број 7.

Наиме, сваком годином доминира један број, а за следећу је то број 7 ( 2 + 0 + 2 + 3 = 7).  Седмица означава интуицију, тајанственост, поглед према унутра, потрагу за знањем, али и за љубављу.

Како преноси нумерологy.цом, имамо колективну прилику да се помиримо сами са собом и схватимо колико смо еволуирали док смо само живели своје животе. Овај процес се неће догодити преко ноћи, али то је у реду – енергија броја 7 није од оних које журе. Чувајте своје духовне и емоционалне резерве, ако осетите да се приближавате бурн оут-у, успорите, мислите на своје здравље.

У 2023. једноставно ћете боље разумети себе и зашто се понашате на одређени начин. Фокусираћете се на откривање корена ствари и испитивање како су оне до сада утицале на ваш живот. Време је да истакнете своје предности и порадите на слабостима.

Изградња јаче везе између вас и природе биће врло важна 2023. године. Пуно се може добити уземљивањем, као и схватањем да су сви заједно повезани. Ниједна особа није пусто острво.

Интуиција је главна тема 2023. године. Настојте да је чешће следите, а ако имате проблема с повезивањем, обратите пажњу на ове знакове – изненадни осећај страха или стрепње, снажан порив да нешто учините, трнци у целом телу, мучнина или телесни немир, изненадно стање повећане будности, јасан и чврст глас у вама који вас упућује да нешто учините или не учините… Пратите своје инстинкте. Они знају шта је добро за вас.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.