Oglas
· · Komentari: 0

Simbolika broja koje će vladati tokom 2023. godine: Verujte INTUICIJI i pratite svoje INSTINKTE

Pogledajte koji broj će po numerologiji vladati 2023. godine

1675948098_Foto-Shutterstock-broj-7.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Numerologija je sve popularnija u poslednje vreme, a numerolozi kažu da će tokom 2023. godine vladati broj 7.

Naime, svakom godinom dominira jedan broj, a za sledeću je to broj 7 ( 2 + 0 + 2 + 3 = 7).  Sedmica označava intuiciju, tajanstvenost, pogled prema unutra, potragu za znanjem, ali i za ljubavlju.

Kako prenosi numerology.com, imamo kolektivnu priliku da se pomirimo sami sa sobom i shvatimo koliko smo evoluirali dok smo samo živeli svoje živote. Ovaj proces se neće dogoditi preko noći, ali to je u redu – energija broja 7 nije od onih koje žure. Čuvajte svoje duhovne i emocionalne rezerve, ako osetite da se približavate burn out-u, usporite, mislite na svoje zdravlje.

U 2023. jednostavno ćete bolje razumeti sebe i zašto se ponašate na određeni način. Fokusiraćete se na otkrivanje korena stvari i ispitivanje kako su one do sada uticale na vaš život. Vreme je da istaknete svoje prednosti i poradite na slabostima.

Izgradnja jače veze između vas i prirode biće vrlo važna 2023. godine. Puno se može dobiti uzemljivanjem, kao i shvatanjem da su svi zajedno povezani. Nijedna osoba nije pusto ostrvo.

Intuicija je glavna tema 2023. godine. Nastojte da je češće sledite, a ako imate problema s povezivanjem, obratite pažnju na ove znakove – iznenadni osećaj straha ili strepnje, snažan poriv da nešto učinite, trnci u celom telu, mučnina ili telesni nemir, iznenadno stanje povećane budnosti, jasan i čvrst glas u vama koji vas upućuje da nešto učinite ili ne učinite… Pratite svoje instinkte. Oni znaju šta je dobro za vas.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas