· · Коментари: 0
Предвиђање

Отац Тадеј предвидео УЖАС: У Црној Гори избиће грађански рат, подићи ће се и Албанци, а Срби ће ИМАТИ ВЕЛИКУ УЛОГУ

Шта нас чека?

1593764421_Screenshot_3_1000x0.png
Фото: Yоутубе принтсцреен

Старац Тадеј Витовнички оставио је за собом многа пророчанства о Србима, о Црној Гори, о Косову, о Босни и Херцеговини, о многим људима и догађајима који ће се ускоро збити.

Ако је постојао неки “балкански Нострадамус”, особа која је јако добро могла да предвиди дешавања на овим просторима у будућности, онда је то био баш отац Тадеј. Тадеј Витовнички је “видео” све страхоте на Балкану много пре других, а за ових неколико последњих година, такође је имао шта да каже. Ево шта је рекао о односима Србије и Црне Горе.

Прочитајте још: Почеће Трећи светски рат, а Американци ће бежати у СРБИЈУ - Пророчанство РУСКИХ СВЕТИХ ОТАЦА

Говорио је да ће Црна Гора да се отцепи и постане независна. Такође је говорио да ће удар на српски језик бити силан у Црној Гори и да ће безбожна власт ударити и на Српску Цркву.

Прочитајте још: На корак до откривања НАЈВЕЋЕ МИСТЕРИЈЕ човечанства: Отворен ХАНГАР 1, а са њим истина о ВАНЗЕМАЉЦИМА

Неки грађани који су наводно имали директан сусрет са оцем Тадејом кажу да им је рекао да ће у Црној Гори у једном тренутку почети грађански рат, а на крају и рат са Албанцима. Једном човеку из Никшића који је стално ишао код старца Тадеја рекао је да не купује стан у Никшићу јер још није право време, и да Црна Гора ускоро постаје независна те да ће за Србе бити веома тешко.

Фото: Yоутубе принтсцреен/Духовник Библиотека

Ипак, опет је рекао да ће Срби на крају, после великих страдања победити, али да ће цена победе бити веома велика. Највећи удар биће на СПЦ у Црној Гори и Митрополију на Цетињу. На крају, како је говорио старац Тадеј, Црну Гору ће мирити људи из Србије, и она ће на крају поново ући у састав јединствене српске државе.

Прочитајте још: "Болест ће доћи од ЖУТИХ, људи ће падати по улицама, страшна епидемија ће прогутати свет, а ЛЕК..."

Чак је говорио да ће и мошти Светог Василија Острошког једно време морати да буду пребачене из Острога на сигурније место. Толико ће бити тешко у једном тренутку. 

Најопаснији и најжешћи ударац ипак ће на крају доћи од Албанаца који ће напасти Црну Гору. Страдања ће бити велика, али коначна победа ипак на страни Срба из Црне Горе.

Прочитајте још: "Породице неће постојати, љубав ће бити поражена, а рађање ће бити контролисано КИСЕОНИКОМ": Шта чека свет?!

Старац Тадеј није говорио временски потпуно прецизно, али довољно прецизно јесте говорио. Наиме, он је говорио да ће Црна Гора на референдуму да се одцепи од Србије и постане независна, и то ускоро. И погодио је. Он се упокојио 2004, а 2006. Црна Гора је постала независна.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.