· · Коментари: 0
ПРЕДВИЂАЊЕ

"Страдаће и многи људи из јавног живота Србије, а кренуће нова прича о БОЛЕСТИМА"

Лав Гершман предвиђа да ће ова година бити у знаку смрти многих јавних људи, али и страху од болести које ће бити измишљене.

lav-gersvilbeli-mag-1711-2014-04-copy.jpg
Фото: Архива Новости

- Своје прогнозе за 2020. годину засноваћу делом на ономе што је речено и одлучено на Светском конгресу магова прошле јесени, а који је трајао десетак дана и био одржан у Минхену - каже Лав Гершман, магистар беле магије.

Прочитајте још: Шта нас чека после короне? Трећи светски рат, атентат на Путина, болест Трампа и смрт енглеске краљице?!

На конгресу се највише говорило о могућности апсолутног раскида односа између Америке и Русије.

- Одлучено је да магови штите Доналда Трампа, јер они који би хтели да га скину са власти – били би још гори, а посебно у односу са Русијом - каже Гершман.

Бели магови штите Доналда Трампа.

Бели маг каже да ће ово бити тешка година, а бели магови могу да упозоре власт на оно што нам природа спрема, што смо већ чинили, али – ништа није вредело, јер ништа није предузето. Ево и шта ће се десити:

Страдаће многе јавне личности у Србији.

"Страдаће и многи људи из јавног живота Србије, они који су одавно на сцени музичкој, глумачкој или политичкој, направили су неку врсту светске мафијашке структуре која не дозвољава новим, младим људима да изађу у јавност. Те личности, које нису чистих руку и савести, биће "склоњене" - законом, болешћу или смрћу", најављује Гершман.

- Могуће је да ће опет почети прича о неким новим болестима, али у томе неће бити много истине, јер се ради само о заради фармацеутске индустрије - истиче Гершман.

Он додаје да је најважније је да не упадамо у стање страха, несигурности и панике. Нико не може толико лошег да нам уради – колико човек сам себи.

Прочитајте још: "Болест ће доћи од ЖУТИХ, људи ће падати по улицама, страшна епидемија ће прогутати свет, а ЛЕК..."

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.