Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Približava se NJEGOVO VREME: Čak 4 RETROGRADNA MERKURA vladaće u 2022. godini, a prvi počinje USKORO

Stručnjaci otkrivaju kada nas očekuje retrogradni Merkur u 2022. godini.

1641476236_mercury-gaff02e5ed_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

U svakoj novoj godini očekuje nas novi ciklus retrogradnog Merkura kroz koji moramo da prođemo. Uglavnom se tokom dana kojima vlada retrogradni Merkur stavljaju crvene zastavice upozorenja.

Faza retrogradnog Merkura smatra se izuzetno haotičnom, tada imamo poteškoća sa komunikacijom i tehnologijom, naši odnosi postaju loši, a planovi se odlažu i lako kvare.

Ipak, nije sve tako vezano za retrogradni Merkur negativno - ovaj aspekt nas podstiče i da razmislimo i uvedemo u svoj život promene koje će učiniti da se osećamo srećnije.

U 2022. godini Merkur će biti retrogradan četiri puta, što znači da ćemo "doživeti velike kosmičke promene tokom cele godine", ističe astrološkinja Liza Stardast.

Pročitajte još: U kakvoj su vezi 12 APOSTOLA sa "Tajne večere" i 12 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA?

Dok Merkur obično ide unazad u samo jednom elementu godišnje, 2022. će se tri od četiri energije pojaviti u dva elementa: vazduhu i zemlji. Prema Lizi, možemo očekivati da ćemo ove godine ispitati način na koji postupamo sa materijalnim stvarima stvarima i našim finansijama. Vreme je za promene na polju novca!

Datumi kada počinje retrogradni Merkur u 2022. godini

- od 14. januara do 3. februara - Od 14. januara do 25. januara retrogradni Merkur će boravtiti u znaku Vodolije; a od 25. januara do 3. februara prelazi u Jarca. Preretrogradna senka (što je vreme pre nego što retrogradana faza zvanično počne, kada već možemo da osetimo uticaj) počeće 29. decembra 2021, a postretrogradna senka se završava 23. februara.

- od 10. maja do 3. juna - Od 10. maja do 22. maja retrogradni Merkur boraviće u Blizancima; od 22. maja do 3. juna preći će u Bika. Preretrogradna senka počeće 25. aprila, a postretrogradna senka završava se 18. juna.

- od 9. septembra do 2. oktobra - Od 9. septembra do 23. septembra retrogradni Merkur će biti u Vagi; od 23. septembra do 2. oktobra biće u Devici. Predretrogradna senka počeće 22. avgusta, a postretrogradna senka se završava 16. oktobra.

- Od 29. decembra do 18. januara 2023. u Jarcu - Preretrogradna senka počinje 12. decembra, a postretrogradna senka završava 23. februara 2023. godine.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas