Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Стелијум у Водолији

Стелиум 6 планета најављује вансеријски догађај на небу који доноси ДРАМУ

Ретко се дешава да три планете буду заједно, а тренутно се у Водолији налази шест!

1612955458_earth-2581631_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Област хороскопа која се налази у знаку Водолије је "под светлом рефлектора". А, како и не би била, када се ту налази шест планета (Сунце, Месец, Меркур, Венера, Јупитер и Сатурн). Интересантно је напоменути да се овакав стелијум ретко дешава (када се три или више планета нађе у истом знаку).

Прочитајте још: Шта од Венере можемо да очекујемо до 25. фебруара? Лав осећа посебну енергију, а један знак је "пољуљан" (1. део)

Прошли пут нешто слично смо имали пре пуних шест деценија, 5. фебруара 1962. Био је то увод у свима добро познат период хипи покретакоји обухвата шездесете и почетак седамдесетих година прошлог века. Истини за вољу, треба рећи да је то заиста била "бомба", јер је само годину дана раније циклус Јупитера и Сатурна започео у земљаном елементу, у знаку Јарца који представља ауторитет, моћ и владајућу структуру. Самим тим одјекнуло је јаче.

Године 1962. је било и помрачење Сунца!

Тада је у стелијум био укључен и Марс, Северни Месечев чвор је такође био у Водолији, а баш тога дана (5. фебруара) догодило се тотално помрачење Сунца, а као што је познато, оно је снажан окидач промене. Догађаји који су уследили потврђују то. Тада је посејано семе. Присетимо се важних догађаја тог периода.

Тада је рганизован Марш
Неколико година касније, у октобру 1967. организован је Марш на Пентагон против рата у Вијетнаму.
Прошли пут када се то догодило посејано је семе хипи покрета, појавио се Мартин Лутер Кинг.

То је увод у почетак хипи ере, која је била у крајњој супротности са општеприхваћеним вредностима и начином живота до тада. Мото нове друштвене групе био је: "Водимо љубав, а не рат". Почело је оснивање хипи комуна, где су владали једнакост, равноправност и мир и све се делило.

Прочитајте још: Венера је у Водолији: Њена љубав је ЧАРОЛИЈА, а ако партнер тражи ОВО у стању је да се без речи окрене и оде

То је било време великих антиратних протеста. У фебруару 1962. се први пут до тада у Паризу окупило пола милиона људи да протестује против рата у Алжиру и он је окончан у марту исте године. Био је то тек почетак.

То је било време наде Фото: Пиксабеј

Тај период ће се памтити по борби за људска и грађанска права и једнакост међу људима. Мартин Лутер Кинг је својим примером позивао на коришћење метода ненасиља и грађанске непослушности.

Кенеди је тада дао наду
Кенеди је тада био председник САД и покренуо је увођење мера које ће смањити неједнакост у друштву и донети равномерну расподелу друштвеног богатства.
Био је то процват културе, уметности, музике...

Био је то процват културе, уметности, а нарочито музике. На сцени су се појавили "Битлси" и "Ролингстонси". Песме Боба Дилана постале су химне покрета за грађанска права и антиратног покрета. У октобру 1967 (баш кад и Марш на Пентагон), први пут је изведен мјузикл "Коса".

Прочитајте још: ВЕНЕРА КВАДРАТ САТУРН: Љубав зна да боли

Био је то почетак масовног спиритуалног буђења и великог скока у спознаји, разумевању стварности, када је посејано семе онога што се дешава сада, спиритуалног буђења грађанске непослушности, равномерне расподеле друштвеног богатства и борба за очување личног интегритета.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas