Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ВЕНЕРА КВАДРАТ САТУРН: Љубав зна да боли

Аспект Венера квадрат Сатурн је један од тежих аспеката у астрологији. Доноси кармичке, фаталне љубави.

1612881319_Depositphotos_42307587_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Овај аспект зна да боли. У једном тренутку вас одведе на седмо небо показе вам најтананију љубав, а следецег тренутка вас баци у блато љубави.

Прочитајте још: Шта од Венере можемо да очекујемо до 25. фебруара? Лав осећа посебну енергију, а један знак је "пољуљан" (1. део)

Узрок мозе бити у тешком детињству где особа није имала чисту и искрену љубав од оца или мајке. Као да је нагло прекинут емотивни раст. Носи емотивну бол која га гуши.

Има стрх од блискости.

Људи који натално имају овај аспект имају велику потребу за љубављу, али у исто време имају страх од ње. Мисле да нису достојни љубави.

Прочитајте још: Венера је у Водолији: Њена љубав је ЧАРОЛИЈА, а ако партнер тражи ОВО у стању је да се без речи окрене и оде

Носилац овог аспекта понекад материјалним стварима и сигурношћу покушава да надокнади ту празнину. На тај нацин ствара ушускано и топло окружење јер је то оно сто њему треба што његова душа тражи.

Често су разлике у годинама између партнера велике, 7 година и више.

Носе потенцијал два брака.

Жене са овим аспектом имају јаку емотивну блокаду. Стиде се да покажу своје тело. Мушкарци са овим аспектом понекад имају проблем са потенцијом, груби су и хладни. Не показују своје емоције јер их се плаше.

Прочитајте још: Ових 5 хороскопских знакова имају најмање шансе за брак

Заједничко им је да су жељни љубави, истовремено је се и плаше јер су навикли да је љубав једнако бол.

Венера воли Сатурна. Воли љубав, живи је. Она тражи размену осећања од њега. Сатурн је груб, хладан, има страх. Због тог страха он показује љубомору, ограничава Венеру. На тај начин он показује љубав.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas