Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Раритет

Неки аутомобили штите од короне, а од чега "штити" - "сребрни метак"! (ФОТО)

"Ролс-ројс" представио екслузивни примерак модела "доун"

1598251202_sb5n.jpg
Фото:"Ролс-Ројс"
Oglas

Последњих месеци појавили су се аутомобили које представљају као "способне да клима системом заштите и од короне". А од чега, да се мало нашалимо, штити "сребрни метак"?

Ако је по оној народној мудролији која каже да је за вампире најбоље користири глогов колац или сребрни метак...

Шалу на страну, модел који је чувена фабрика представила "ролс-ројс доун силвер булит" је нешто што ће се не само тешко поседовати због изузетне цене, већ и ретко виђати јер ће бити направљено само 50 примерака.

Прочитејте још: Знате ли који је аутомобил први прешао Сахару? (ФОТО)

За промоцију овог велелепног модела, изабрани су путеви око италијанског језера Лаго ди Гарда (познатог и по томе што је Џорж Клуни када га је видео, решио да се тамо настани па је купио кућу), који су у посебно у зору (доwн на енглеском - зора) импресивни.

Фото:"Ролс-Ројс"

Аутомобил је, а како би и било другачије када је "Ролс" у питању, изузетно раскошан, луксуз се види на сваком детаљу, а материјали који су коришћени ( и много ручног рада) показују да "Ролс-Ројс" и даље уме да "помери црту" до које ривали јако тешко стижу.

Пода хаубом је твин-турбо 6,6 литарски мотор са 12 цилиндара. Он испоручује 563 КС, па ако баш желите да нагазите до даске од нула до 100 километара на час, стићи ћете за око 4,2 секунде!

Прочитајте још: Потврђена она народна:" Заклела се земља рају да се тајне све сазнају"! (ВИДЕО)

Максимална брзина је електронски ограничена на 250 километара на час, али цена није. Почетна за "ролс-ројс доун" је око 400.000 долара. А колико ће коштати (сасвим сигурно знатно више) овај "сребрни метак" зависи само од вас и ваших жеља.

                                        Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas