Oglas
· · Komentari: 0
Otkriven

Potvrđena ona narodna:" Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju"! (VIDEO)

Iako "Mercedes" preduzima sve mere opreza ipak je sada poznato kako će izgledati nova "S-klasa"

1597847897_s-klasa.jpg
Aktuelna "S-klasa" (Foto:Mercedes-Benc")
Oglas

Ljubitelji automobila sa zvezdom na haubi, tvrde da postoje samo dve vrste automobila " Mercedesi" i oni drugi!

Pri tome kažu i da je perjanica brenda "S-klasa" verovatno najbolji automobil na svetu! I teško da ko može, bar kada je ova druga tvrdnja u pitanju, da prigovori, kaže suprotno. 

"Mercedes S - klase" je oduvek bio ne novitet "Mercedesa" već kompletne auto-industrije, Nikada manje od 700-800 patenata nije prijavljeno kada je pravljena nova "S-klasa". Uvek je to bio automobil koji je pomerao granice i postavljao standarde,

Pročitajte još: Prosečna starost automobila u EU je 10 godina, a evo kako stoji SRBIJA

I zato i ne čudi što "Mercedes" danima unazad, sve informacije o novoj "S-klasi" daje "na kašičicu", brižljivo čuvajući od radoznalih pogleda automobil koji će, u to niko i ne sumnja, ponovo značiti prekretnicu u auto-industriji!

Ali, kako kaže ona naša narodna: "Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju" i "skrivalica"  fabrike iz Štutgarta, i "strogo čuvana poslovna tajna" pale su u vodu pred slučajnim prolaznikom, možda i paparacom, nevažno je to u ovoj priči.

Pročitajte još: Ovo je vreme SUV vozila, ekipa "Magazina Novosti" otkriva ZAŠTO (FOTO)

Uglavnom, neko je slučajno video, vrlo malo zamaskirani model novog "mercedesa S klase", tu je bio smartfon i eto snimka, koji se već par sati vrti na "Jutjubu".

Zvanična prezentacija je zakazana za 2. septembar ove godine.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas