· · Коментари: 0
АСТРО

Хороскоп за суботу, 19. март: Водолијама стиже СЈАЈНА ВЕСТ, а ево кога Стрелчеви треба да САСЛУШАЈУ

Дневни хороскоп открива скривена осећања Бикова

1647353058_clock-g5f33ff1d8_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Ован

Осећате се празно. Можда сте, ових дана, завршили важне задатке па сте мислили да ће овај дан бити спектакуларно радостан. Задовољство изостаје због наглог пада адреналина. Да бисте се повратили, хитно смислите нове циљеве.

Бик

Имате осећај да вас нико не разуме. Тешко је говорити о таквим стварима када ви о себи немате високо мишљење. Своју дубоку несигурност кријете иза маске незаинтересованог понашања што, свакако, одбија чак и оне људе који вас разумеју и воле.

Рибама данашњи хороскоп даја савет у прави час и боље да га послушају, како би избегле проблеме

Близанци

Добијате вест о додатном приходу на који нисте рачунали. То је довољан разлог да се наоружате новом мотивацијом и прионете на посао још полетније. Не затрпавајте се преко рационалних могућности како вам све не би, на крају, пресело.

Рак

Љубавни живот је у центру пажње. Главна тема су лажи или прећуткивања, било да су ваше или вољене особе. Неизвесност исхода може проузроковати велику непријатност због које ћете се осећати чак и болесно. Савладајте страхове јер криза је пролазна.

Прочитајте још: Пун Месец у Девици почиње 18. марта: Ево како ће се одразити на хороскопске знакове

Лав

Самопоуздање је на узлазној путањи па због тога сарадницима није лако да држе корак с вама. Ваша директност није пријатна околини, али је вама корисна. Ослушните своју интуицију, једна наизглед банална идеја може бити добитак за вас.

Девица

Оптерећеност послом може прерасти у опсесивну борбу с ветрењачама. Ваша упорност јесте врлина, али некада је паметније стати. Замерате људима што маштају, а не узимате у обзир да ни ви нисте неки рационалан тип, и ваше су одлуке често ирационалне.

Стагнација долази Шкорпијама у неповаљан час, али постоји излаз из ситуације

Вага

Можете одиграти значајну улогу и ублажити непремостив јаз међу члановима ваше породице. Ово би вам значајно побољшало расположење и повратило пољуљано самопоуздање које вас је, можда, у протеклом периоду потајно мучило.

Шкорпија

Не верујете у разна обећања којима вас затрпавају. Морате се максимално ангажовати и сами себи помоћи у проналажењу решења. За очекивати је стагнација свега па због тога не покушавајте да започнете никакав нови посао.

Прочитајте још: ВЕНЕРА И МАРС У АКЦИЈИ: Претварају СНОВЕ У РЕАЛНОСТ и доносе велике преокрете на љубавном плану!

Стрелац

Концентрација вам је данас на високом нивоу. Активност на пољу комуникација може вам послужити за личне циљеве, а посебно љубавном плану.

Припазите, вероватно не примећујете да вољена особа покушава да вам саопшти нешто веома важно.

Јарац

Коначно бисте могли да донесете одлуку, иако је то вама највећи проблем. Победите своју колебљивост и прихватите се одговорности. Избегавајте расправе са мушкарцима. У љубави не оклевајте, прави је тренутак да заузмете чврст став.

Водолија

Сва ваша пажња је усмерена на проблематичну ситуацију која се одвија у кругу ваше породице. Кулминација свега стиже данас, а добра вест је да је решење једноставно и за вас повољно. Након великих турбуленција, предстоји велико олакшање.

Рибе

Чекате промене које се све више ближе. И као што то обично бива, минути вам постају као године. Нестрпљивост вас жестоко ремети, неопходно је да пронађете начин да се релаксирате. На пример, поподне проведите у кругу вољене особе или пријатеља.

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.