· · Коментари: 0

Шта БОЈА вашег аутомобила говори о ЛИЧНОСТИ?

Боја аутомобила говори доста и и о власнику, кажу психолози.

1632144430_fiat-4322521_1920.jpg
Пхото бy С. Херманн & Ф. Рицхтер виа Пиxабаy

Пхото бy С. Херманн &амп; Ф. Рицхтер виа Пиxабаy

Да ли сте знали да боја вашег аутомобила открива ствари о вашој личности? То заправо може функционисати као „психолошка пречица“ која изражава шта желимо да свет мисли о нама.

Прочитајте још: Шта КАФА коју наручујете у кафићу говори о вама? Дупли еспресо стоји иза ОВОГ типа људи

Ево шта најчешће боје аутомобила говоре о вама.

Црвена

Црвену боју често бирају они који имају велику животну енергију. Стално у покрету, помало агресивни, забавни и импулсивни - или су неко ко жели да то буде! Ако је ваш аутомобил црвен, највероватније сте амбициозни и одлучни да извучете све што можете од живота. Склони сте да будете немирни и екстровертирани, па се понекад шокирате када вам неко укаже на један од недостатака. Ви сте самоуверени покретач забаве. 

Власници плавих аутомобила имају одличну моћ интроспекције и могу да се ставе у туђе ципеле

Сива

Ако имате сиви аутомобил, знате да постоји разлика између сребра и сивог. Возач сивог аутомобила не жели да се истиче. Сиво не мора (или не жели) да буде блиставо попут сребра, пројектујући више достојанства, традиције и зрелости. Мање вас занима статус, а више статус кво. Сива је такође боја опреза и компромиса. Више бисте волели да живот тече по равномерној линији него са великим успонима и падовима.

Фото: Пиксабеј

Плави

Ако имате плави аутомобил, то не мора да значи да имате блузерску душу. Уместо тога, плави аутомобили делују као мали део сунчаног неба на иначе сивом и мрачном аутопуту или улици. Ако поседујете плави аутомобил, саосећајни сте, оптимистични, стабилни, поштени и спокојни.

Бела је боја која указује да сте увек у тренду и младолики

Волите да вам се диве због мудрости коју поседујете, пре него физичког изгледа. Иако сте можда сумњичави у вези раскалашног понашања, довољно сте интроспективни и осетљиви да покушате да пронађете заједнички језик са неким са ким у почетку можда нисте имали најбоље упознавање.

Зелена

Ако имате зелени аутомобил, имате велико самопоуздање и није вам важно шта други мисле о вама. Популарност зелених аутомобила достигла је врхунац 1990 -их и сада смо усред реакције против зелене, са мање зелених аутомобила у изложбеним салонима и на путу. То значи да не осећате да је потребно да будете у току са трендовима и волите да марширате у ритму свог бубњара.

Прочитајте још: Да ли сте знали да само једна особа на свету сме да вози нерегистрован ауто без возачке дозволе? Ево ко је у питању (ВИДЕО)

Зелена је такође блиско повезана са природом, па можете да се зауставите када видите прелеп пејзаж - и желели бисте да свој аутомобил напуните горивом које је еколошки прихватљивије. Нежни сте и стрпљиви, али ваша мирољубива природа понекад доводи друге у искушење да вас искористе.

Браон/Беж/Шампањац

Ако је ваш аутомобил браон или беж боје, стојите чврсто на земљи, штедљиви сте и поштени. Више волите аутомобил који ће добро функционисати и дуго трајати, а не блистави број украшен кожним ентеријером и блиставим справицама. Неко ко више воли браон не жели да купује ништа ново, кажу психолози. Он само жели да живи свој живот. Не занима га стил и могао би задржати аутомобил док потпуно не пропадне.

Фото: Пиксабеј

Златно/жуто

Жута и златна су боје радости и среће. Дакле, ако је ово боја вашег аутомобила, дефинитивно живите према мантри: "Све ће бити у реду". Маштовити сте, мудри, имате добар смисао за хумор и одличан посао. Можда сте и млади - или млади у срцу. 

Црна

Када помислимо да се украсимо црним, често помислимо на вечере са црним краватама и коктел хаљине. То је боја луксуза и софистицираности. Ако је ваш ауто црн, достојанствени сте и упечатљиви, а да нисте упадљиви. Желите да дате изглед мистерије, али можда чезнете за смисленијим животом. Увек држите све у животу под контролом. 

Бела

Бела боја је повезана са искреношћу и чистоћом. Ако је ваш аутомобил бео, имате укус и елеганцију и тежите савршенству. Ипак, понекад се нађете у жудњи за једноставнијим животом. Ако се возите белим аутомобилом, желите да представите свеже, младо, модерно лице спољном свету, тврде психолози. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.