Oglas
· · Komentari: 0

DIJETA IVANE SELAKOV: Ishrana koja joj je pomogla da se bez gladovanja otarasi suvišnih kilograma

Nakon što se porodila pevačica je odlučila da skine skine kilograme i vrati devojačku kilažu

1707307717_Foto-Ataimages.rs-Ivana-Selakov.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Naša popularna pevačica Ivana Selakov uživa već dugi niz godina u srećnom braku sa svojim izabranikom Predragom Mirkovićem. Oni su iz te velike ljubavi dobili ćerku Krunu, koja uskoro puni pet godina.

Ivana je tokom trudnoće uživala i nije se mnogo brinula o tome da li će se ugojiti, pa je jela šta je htela i koliko je to želela. Upravo zbog toga je nakon porođaja ostao višak kilogram.

Ona je nakon što je beba malo porasla odlučila da skine taj višak i ponovo vrati devojačku kilažu. 

Ipak, nije želela da se podvrgava teškim dijetama, već je našla način da zdravo smrša bez gladovanja i jo jo efekta.

- U trudnoći sam se ugojila 13 kilograma, ali nije to strašno. Znam da ima dosta žena koje se i više ugoje. Nisam pazila na ishranu jer mi je bilo bitno samo da moje dete bude zdravo. Dugo nisam mogla da dobijem dete, tako da kada sam ostala u drugom stanju, sebi sam dovolila da jedem sve što želim - priča pevačica.

Ona je otkrila kako je uspela u nameri da ponovo ima savršenu liniju.

- Skinula sam brzo kilažu kada sam postala majka. Zahvaljujući proteinskoj dijeti, gde se uglavnom jede samo meso i povrće, skinula sam sve suvišne kilograme. Hleb ne jedem uopšte, kao ni testo, krompir, grašak, slatkiše... Ma sve što mi je omiljeno mi je i zabranjeno. Ponekad pojedem neko voće, ali uglavnom samo pijem limunadu - objasnila je ona.

Ipak, čim se opusti ponovo na scenu stupe kilogrami, a tako je bilo i tokom korone kada je ponovo vratila nekoliko kilograma.

- Tokom korone sam se užasno ugojila. Nisam se kretala i od nervoze sam samo jela. Pridržavam se proteinske dijete i počinjem polako da gubim kilograme. Imam dosta i nastupa, pa se dosta krećem i mršavim - kaže pevačica.

Ona je takođe otkrila i da ne voli to što mora da se bavi fizičkom aktivnošću i da vežba samo zato što mora.

- Mrzim da vežbam i samo dva puta sam u životu ušla u teretanu. Ja sam onaj tip osobe koja je večito na poštedi. Ne podnosim teretanu, ne volim da trčim, ma ništa od toga me ne zanima. Lakše mi je da promenim ishranu i pokazalo se da tako mogu da smršam.

Evo kojeg jelovnika se lepa pevačica pridržavala i koji joj je pomgao da skine višak nakupljenih kilograma:

Doručak:

Ćureća prsa sa salatom bez hleba

Ručak:

Piletina ili bilo koje drugo meso i salata

Večera:

Neka riba, uglavnom, pastrmka ili orada

Trik savet:

Pijte neograničene količine limunade i obične vode. To je najbolje za izbacivanje masnoće iz organizma.

(Glossy)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas