Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Исхрана једне од најзгоднијих жена: Џенифер Лопез у шестој деценији изгледа невероватно захваљујући овим правилима којих се придржава

Латино дива не гладује, а њен режим исхране није ригорозан

1691664114_profimedia-0789557081.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Џенифер Лопез недавно је прославила 54. рођендан, а своје милионске пратиоце на Инстаграму је обрадовала низом фотографија у изазовном вешу и том приликом показала тело на којем би јој позавиделе и дупло млађе жене.

Није тајна да Џенифер Лопез има војничку дисциплину када су исхрана и вежбање у питању, ипак, не можемо да се не запитамо који је то режим који је заслужан, слободно можемо рећи, за тело богиње.

Џеј Ло је једном приликом за магазин Пипл признала да нема ту навику да себи било шта ускраћује, али да ипак схвата колико је важно да одржава здрав начин живота, а исхрана у томе има велики улогу.

"Водим рачуна о изгледу, али нисам оптерећена. Слушам тело и једем онолико колико оно тражи", рекла је латино дива.

Дан увек започиње здравим напитком

Певачица јутро започиње чашом воде у коју је исцедила мало лимуна, а никада не прескаче доручак.

Обично направи смути који садржи протеински прах, неко бобичасто воће (јагоде, малине, боровнице), грчки јогурт, мед, лимунов сок и лед. Овакав смути садржи доста протеина и угљених хидрата који ће вас засити и имаћете енергију за почетак дана.

Џеј Ло ретко кад конзумира кафу, а када се и одлучи да попије шољицу то увек буде она без кофеина. Она истиче да јој лице боље изгледа како стари од кад је избацила регуларну кафу, а тврди да најбољи ефекат на разбуђивање и енергију организму даје вода. Због тога она попије минимум 7 чаша воде дневно.

За ручак су на менију углавном месо и салате

Џенифер обично руча салате, рибу и морске плодове. Међутим, месо једе само три до четири пута недељно. Протеине добија и из биљних извора, укључујући орашасте плодове, њих једе "шаку" дневно.

Осим тога њен тањир је богат поврћем, а такође је једном приликом открила да јој је омиљено поврће кељ, броколи и спанаћ. Ипак, она избегава поврће попут шаргарепе и кукуруза, за које додаје да имају више природног шећера.

За Пипл је открила да увек има здраве грицкалице при руци попут воћа и поврћа, а њен фрижидер је пун је здраве хране.

Вечера је увек лагана и никада не једе после 8 увече

За вечеру често се одлучи за неко барено поврће и немасно месо, а до прилога сем поврћа обожава киноу са пасљем или интегрални приринач.

Било како било, Џени захваљујући овим једноставним смерницама успева да одржи завидну фигуру, а због упорности, али и доследности изгледа савршено.

Наравно, не заборавите и на физичку активност. Џеј Ло је неко ко и те како зна да "засуче рукаве" у теретани, те је и то начин да своје тело доведете што пре до савршенства.

И не заборавите, пре сваке дијете, можда би требало ипак прво да се посаветујете са лекаром или нутриционистом, јер се дешава да је посреде неки други проблеми због којих се гојите.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas