Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДИЈЕТА

ЈЕЛОВНИК ЈЕЛЕНЕ КАРЛЕУШЕ: Кафу никад не пије, а ево како изгледају њени оброци (ФОТО)

Јелена Карлеуша треутно ужива у топлом Дубаију где је недавно одржала спектакуларни концерт у клубу ком наступају само светске звезде.

1643207183_Untitled.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ karleusastar
Oglas

ЈК је у Дубаији отпутовала с ћеркама и пријатељима, а након концерта предах је потражила на плажи где је показала своју извајану фигруру.

Јелена је објавила неколико фотографија с егзиточне дестинације, а многи су приметили да никад боље није изгледала.

Поборник веганске исхране

Јелена Карлеуша је позната као врсни познавалац формуле за успех у свету шоу-бизниса, али и као велики заговорник веганске исхране.

Певачица поред здравствених предности коју овај вид исхране доноси, веганство види као борбу за очување животињског света широм планете.

Прочитајте још: Францускиње је ОБОЖАВАЈУ: Ова "супа" прави се од само ДВА САСТОЈКА, и ефикасно ТОПИ КИЛОГРАМЕ (РЕЦЕПТ)

"Здравље апсолутно и само на уста улази. Здрави сте колико се здраво храните. Уосталом, погледајте се у огледало голи. Слика ће вам јасно рећи где грешите", рекла је певачица за Курир.

"Никада у животу нисам била болесна, а сматрам да је за то заслужна исхрана без меса, с минимумом животињских протеина у облику јаја, рибе и млечних производа. Храним се великом количином воћа на првом месту, а онда и поврћа", додала је певачица.

Већина сигурно прво помисли како овај начин исхране поприлично ограничава Јеленине могућности када се нађе пред одлуком шта ће се наћи на њеном менију.

Док је откривала чари ове своје животне идеологије и уз савете одговарајћих стручњака и нутрициониста открила је да веганска исхрана може да подрзумева далеко шири дијапазон јела него што је могла да замисли.

Јелена каже да такође нема ниједан порок.

"Никад ни кафу у животу нисам попила, пијем минимум три литра воде дневно. Слаткише презирем", објаснила је Карлеуша шта још чини суштину њене дијете.

За добар изглед, она користи најмасније креме за лице и тело. Не крије ни да је за одржавање линије и лепоте неопходна и лавовска мотивација. Притом, велики је присталица естетске хирургије.

У наставку вам доносимо просечна три дана у нутритивној свакодневици познате певачице, а сигурно ће свако моћи да макар један део овог здравог начина живота примени у сопственој кухињи.

Први дан:

Доручак: Немасни сир 400г, две кришке интегралног хлеба, салата

Ужина: Две јабуке

Ручак: Грашак с поврћем 400г, салата

Вечера: Салата са тиквицама

Други дан:

Доручак: Овсене пахуљице 4 кашике, воћни микс, чиа семенке

Ужина: 300г трешања

Ручак: Запечена боранија с поврћем, салата

Вечера: Кисело млеко 360мл, салата

Трећи дан:

Доручак: Мафини са тиквицама, салата

Ужина: Витаминска салата са црвеним купусом

Ручак: Шампињони са поврћем

Вечера: Потаж од поврћа

(Wanted)

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas