· · Коментари: 0

Напитак од два САСТОЈКА који вам може помоћи у губљењу килограма: Резултати ће вас изненадити

Напитак који подстиче мршављење, а поред тога има и умирујуће дејство

1670401730_Foto-Shutterstock-napitak.jpg
Фото: Схуттерсток

Многи пред спавање имају своје ритуале којих се не одричу, док је испијање укусних чајева један од њих. Међутим, нутриционисти нуде разне трикове који помажу у губљењу килограма, а у које су укључени разни напици.

Један напитакипак има посебно место, а реч је о мешавини меда, цимета и воде која се пије пред спавање како би се убрзао метаболизам. Осим за мршављење, цимет и мед садрже безброј хранљивих састојака и јачају имунитет, чувају здравље срца, успешно се боре против инфекција и одлични су антиоксиданси.

Прочитајте још: Проверите: Овај необични симптом ДИЈАБЕТЕСА може се приметити само ујутру

Такође је познто да мед има умирујуће дејтво, те је одличан избор пред спавање.

Напитак се припрема тако што у 250 мл прокључале воде сипате кашику цимета и две кашике меда. Половину напитка треба да попијете пола сата пре спавања, а половину ујутру кад се пробудите. Истраживања су показала да континуирана употреба цимета помаже да се смање упале, регулише стрес, смањуји ниво шећера у крви и подстиче губитак масних наслага. Овај напитак је здрав и одличан помагач у борби против килогрма, али не заборавите да је редуковање исхране и вежбање неопходно како би резултати што пре били видљиви.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.