Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Одрекла се ДИЈЕТА и довела линију до савршенсва: Кристина Агилера доказала да може да се смрша и без ригорозне исхране и гладовања

Ево како је светска звезда успела да се отараси сувишних килограма

1704282894_Foto-Profimedia-Kristina-Agilera.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Поп певачица Кристина Агилера недавно је започела низ редовних концерата у Лас Вегасу, а све је изненадила појавивши се витка као у првим годинама каријере.

Након што је годинама кубурила с килограмима, она већ неко време одржава фигуру, а сада је открила да је њена тајна у томе што се посветила здравој и уравнотеженој исхрани, уз ригорозан програм вежбања.

И не само то већ је наводно одлучила да више не примењује дијете!

Кристина се први пут угојила 2008. године, када је носила прво дете, а након рођења сина Макса започела је тзв. Дугину дијету и смршала, само да би се две године касније поново угојила током развода од композитора Џордана Бретмена. Потом се поново угојила у другој трудноћи, а од рођења ћерке Самер она, већ девет година, има велике осцилације у килажи.

 

Како је смршала Кристина Агилера?

Како је пре извесног времена открила за италијанско издање магазина Л'Оффициел, за њено одржавање тежине у последње време није заслужна нека строга дјета већ се Кристина фокусирала на разноврсну и избалансирану исхрану.

У потпуности је, каже, одустала од дијета и уместо да прати рестриктивна правила, покушава да конзумира више целовитих намирница и да користи мање грицкалица које садрже шећер.

- Свако од нас је појединац, а људи суде о вама на основу ваших разлика, на основу тога шта вас чни јединственим. Морате да прихватите своју лепоту, дођавола са свим осталим - рекла је певачица.

Поред уравнотежене исхране, кристина се труди да остане активна и има широку лепезу активности којима одржава кондицију и захваљујући којима је успела да истопи масти.

Она ужива у јоги, боксу, кардио вежбама и тренингу снаге и вежба двапут недељно, писао је Ин Тоуцх Wееклy. Уз то је тренирала с познатом фитнес инструкторком Ти Соргер, која јој је помогла да максимално повећа сагоревање калорија и почне да мршави уз задржавање препознатљивих облина.

 

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas