· · Коментари: 0

Пет познатих личности које НЕ НОСЕ БУРМЕ - треће место ће МНОГЕ ИЗНЕНАДИТИ

За већину парова, венчање подразумева много куповине - посебно накита. И док је размена прстења велики део церемоније венчања, ношење блиставих бурми неким људима једноставно не долази у обзир након што се церемонија заврши

1648149524_w_53296551.jpg
Фото: ЕПА

Њујорк тајмс је недавно објавио да Доналд Трамп никада не носи своју бурму. Забавначињеница, зар не?

Занима вас ко још не осећа потребу да носи прстен након што се обавеже? Проверили смо које звезде имају "голе" прстењаке и зашто.

Иванка Трамп

Очигледно, одрицање од традиционалних правила о бурмама је традиција породице Трамп. Иако се није у потпуности одрекла свог, Иванка Трамп носи прстен на десној руци, а не на прстењаку леве. На Твитеру је објаснила због чега прстен није на "правом месту", рекавши само да више воли да носи свој прстен на десној руци. 

Фото: ЕПА

Бијонсе и Џеј Зи

Можда сте приметили да Џеј и Беј не носе бурме — али то није због проблема после лимунаде. Уместо традиционалног прстења, моћни пар је истетовирао римски број „IV“ на свом прстењаку. Према Е!, римски број четири одаје почаст њиховим рођенданима (Џеј Зи је 4. децембар, а Бијонсе 4. септембар), као и датум њиховог венчања (4. април). 

Прочитајте још: "ВИЂАМ ЊЕГОВУ САДАШЊУ СУПРУГУ": Снежана Дакић проговорила о краху брака и открила за чим жали

Фото: ЕПА

Принц Вилијам

Док се Кејт ретко виђа без свог чувеног сафира, принц Вилијам не носи бурму. Према изјави Кенсингтонске палате, принц га не носи из „личних преференција“, преноси ТИМЕ . Са колекцијом краљевских драгуља у породици, изненађени смо да Вил није тип за накит. 

Фото: ЕПА

Кристина Агилера

Иако је сада разведена, Кристина Агилера је ретко носила свој прстен када је била удата. У интервјуу за Аццесс Холливоод 2010. године , поп дива је рекла: „Не волим много прстенова на прстима. Ја нисам прстен особа. Увек постоје спекулације, али кога брига?”

Вил Смит и Џејда Пинкет Смит

Према Њујорк тајмсу , славни пар је често примећен без додатака, што је подстакло гласине о разводу. С обзиром на то да је пар и даље јак након две деценије брака (након што су успели да преброде кризе), прилично смо сигурни да пар само жели да ради по свом.

Фото: ЕПА

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.