Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Овај напитак Меган Маркл пије сваког јутра: Прави се врло једноставно

Меган Маркл има пажљиво испланиране оброке

1689750733_d2acaf8daf34b4cb6a55848b302daedb812639e0.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

У краљевској биографији "Финдинг Фреедом", познаваоци краљевске породице открили су да Меган Маркл, супруга принца Харија, сваког јутра има свој ритуал - испијање шољице топле воде са кришком лимуна. Како даље наводе, она затим свој дан започиње здравим и хранљивим доручком који се обично састоји од овсених пахуљица са бадемовим или сојиним млеком, са бананама и агавиним сирупом. Понекад, она за доручак ужива и у омлету са сиром и тосту.

Испијање воде са лимуном ујутру може убрзати метаболизам, пише "Хеалтхлине".

- Истраживачи сугеришу да добра хидратација побољшава функцију митохондрија, врсте органеле која се налази у ц́елијама и која помаже у генерисању енергије за тело. То доводи до убрзавања метаболизма, што може довести до накнадног губитка тежине - навели су стручњаци.

За ручак Меган воли да једе јаче оброке, иако покушава да користи веганске опције током радне недеље.

- Трудим се да једем вегански током недеље, а викендом сам мало флексибилнија - објаснила је једном приликом и додала:

- Али у исто време, све је у балансу. То није дијета, то је стил исхране.

Меган Маркл ујутру попије само једну шољицу кафе, а поподне конзумира зелени сок за повец́ање енергије.

- Лако је упасти у замку посезања за кафом када дође до пада енергије око 16 ​​часова. Али ако ујутру помешам мало јабуке, кеља, спанац́а, лимуна и ђумбира у блендеру и донесем га на посао, увек сматрам да је пијуцкање тога много боље од шољице еспреса - рекла је.

Када је реч о ужини, њен фаворит су кришке јабуке са путером од кикирикија.

Недељом, Меган посебно ужива у прављењу вечере.

- Велики сам обожавалац недељних вечера. Било да једемо јагњетину, печење у лонцу или супу, идеја да се окупимо са пријатељима и породицом недељом чини да се осец́ам сигурно. Уживам да недељом правим споро кувану храну, као што је пилетина у филипинском стилу. Тако је лако - помешајте бели лук, соју, сирц́е и мало лимуна и пустите пилетину да плива у том сосу док не отпадне кост у лонцу - открила је Меган своје мале тајне.

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas