Oglas
· · Komentari: 0

Ovaj napitak Megan Markl pije svakog jutra: Pravi se vrlo jednostavno

Megan Markl ima pažljivo isplanirane obroke

1689750733_d2acaf8daf34b4cb6a55848b302daedb812639e0.jpg
foto: Profimedia
Oglas

U kraljevskoj biografiji "Finding Freedom", poznavaoci kraljevske porodice otkrili su da Megan Markl, supruga princa Harija, svakog jutra ima svoj ritual - ispijanje šoljice tople vode sa kriškom limuna. Kako dalje navode, ona zatim svoj dan započinje zdravim i hranljivim doručkom koji se obično sastoji od ovsenih pahuljica sa bademovim ili sojinim mlekom, sa bananama i agavinim sirupom. Ponekad, ona za doručak uživa i u omletu sa sirom i tostu.

Ispijanje vode sa limunom ujutru može ubrzati metabolizam, piše "Healthline".

- Istraživači sugerišu da dobra hidratacija poboljšava funkciju mitohondrija, vrste organele koja se nalazi u ćelijama i koja pomaže u generisanju energije za telo. To dovodi do ubrzavanja metabolizma, što može dovesti do naknadnog gubitka težine - naveli su stručnjaci.

Za ručak Megan voli da jede jače obroke, iako pokušava da koristi veganske opcije tokom radne nedelje.

- Trudim se da jedem veganski tokom nedelje, a vikendom sam malo fleksibilnija - objasnila je jednom prilikom i dodala:

- Ali u isto vreme, sve je u balansu. To nije dijeta, to je stil ishrane.

Megan Markl ujutru popije samo jednu šoljicu kafe, a popodne konzumira zeleni sok za povećanje energije.

- Lako je upasti u zamku posezanja za kafom kada dođe do pada energije oko 16 ​​časova. Ali ako ujutru pomešam malo jabuke, kelja, spanaća, limuna i đumbira u blenderu i donesem ga na posao, uvek smatram da je pijuckanje toga mnogo bolje od šoljice espresa - rekla je.

Kada je reč o užini, njen favorit su kriške jabuke sa puterom od kikirikija.

Nedeljom, Megan posebno uživa u pravljenju večere.

- Veliki sam obožavalac nedeljnih večera. Bilo da jedemo jagnjetinu, pečenje u loncu ili supu, ideja da se okupimo sa prijateljima i porodicom nedeljom čini da se osećam sigurno. Uživam da nedeljom pravim sporo kuvanu hranu, kao što je piletina u filipinskom stilu. Tako je lako - pomešajte beli luk, soju, sirće i malo limuna i pustite piletinu da pliva u tom sosu dok ne otpadne kost u loncu - otkrila je Megan svoje male tajne.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas