Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Певачица помоћу ове дијете изгубила скоро 10 килограма: "Првих неколико дана ми је било тешко"

Певачица Вања Мијатовић дуго је кубурила са килограмима, а онда је одлучила да поради на свом изгледу, па је кренула на дијету од које је смршала 7 килограма

1694161727_nikos_vertis_29062023_0011.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Како сама каже, Вања се лако угоји, али када је дошла до одређене килаже решила је да се позабави својим изгледом, али и здрављем.

- Цео живот сам пазила шта једем, бројала сам калорије јер ми се све „лепи". Међутим, брзо сам се угојила десет килограма, и то само због касних вечера. Преко дана сам јела здраво, али увече сам наручивала брзу храну. И претерала сам! Никад нисам имала 67 килограма, бас су ми сметали. Одлучила сам да скинем вишак због свадбе, снимања спота, као и због тога сто ми се погоршала крвна слика - рекла је Вања за Информер и објаснила како је успела да смрша:

- Почела сам са аутофагијом, јела сам једном дневно и брзо сам скинула неколико килограма. Онда сам прешла на режим исхране који ми је дала нутруционисткиња и то ми баш прија. Једем само барено или гриловано месо, никако поховано или пуњено. Сва јела су спремљена на води, без уља и брашна. Пијем доста течности и ретко када вечерам. Ако баш огладним увече, поједем неколико беланаца или киселу павлаку са чија семенкама.

Вања је истакла да јој због посла није било лако да држи дијету.

- Првих неколико дана ми је било тешко, после се организам навикао. Најтеже ми је било да се одрекнем мајонеза, обожавам га! Не купујем калоричну храну, јер ако је имам у фрижидеру, могу да паднем у искушење. Једино ми је проблем што морам да носим храну када идем негде ван Србије да певам - признала је певачица и додаје како ће ускоро стићи до жељене килаже:

- До сада сам смршала седам килограма, а желим јос десет!

Ово једе Вања Мијатовић

  • Доручак: Овсене пахуљице са воћем
  • Ручак: Барено или гриловано месо са поврћем
  • Вечера: Кисело млеко са чија семекама

Трик савет: Није свака дијета за свакога добра, свако треба да ослушкује свој организам

      Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas