· · Коментари: 0
ДИЈЕТА

За витку линију Никол Кидман заслужна је дијета 80:20, а ево о каквој исхрани је реч

Овакав начин исхране можда се и допадне некоме, али је питање колико је здрав.

1607933930_Depositphotos_50533579_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Сложићете се да је аустралијска глумица рођена на Хавајима Никол Кидман изузетно витка и тако годинама. Откривено је шта се крије иза њене сјајне линије. 

Никол Кидман годинама се држи принципа 80:20.

Они који следе овакав начин исхране кажу да је у питању "изванредна дијета за губљење вишка килограма без изгладњивања, нервозе и ограничења", пише "Вечерњи.хр".

Принцип се своди на следеће: 80 одсто дневног уноса хране састоји се од здравих јела, а 20 процената од нездравих оборка. Цака је да се испуни жеља за забрањеном храном.

Прочитајте још: До САВРШНЕ ЛИНИЈЕ са мало труда: Једноставни савети за губитак килограма

Неки подржавају овакав микс оброка сматрајући да се тиме смањује психолошки притисак због свега онога што је забрањено на тањиру, док присталице стриктнијих дијета кажу да овакви прелази у исхрани не могу да пријају у исхрани.

Кључ здравља се и овај пут крије у умерености.

Тајна одличне линије Никол Кидман није само исхрана већ и физичка активност. Глумица је рођена у породици маратонаца, па је активан начин живота уобичајен за њу, у последње време све чешће вежба јогу и вози собни бицикл.

Фото: Депозит

Залеђено лице Никол Кидман

Глумица је једно време, рекли су многи, без сваке мере одлазила на третмане убризгавања ботокса и филера. Толико је у томе била неумерена, да је њено лице изгубило сву мимику.

Прочитајте још: Дијета без дијете – да ли је могуће?

Фацијална експресија била је немогућа мисија за њу, па је почела да губи улоге. Преокрет је донела рола у серији "Мале лаже", у којој игра уз пријатељицу Риз Витерспун.

Никол природнијег изгледа одушевила је телевизијску публику.

Због пандемије пропустила мајчин рођендан

Никол која са супругом Китом Урбаном има две ћерке (са бившим супругом Томом Крузом усвојила је ћерку и сина, са којима није у добрим односима. Разлог је сајентологија којој су њена деца веома привржена), морала је да због пандемије корона вируса успори са путовањима.

Прочитајте још: Које су последице НАГЛОГ МРШАВЉЕЊА? Размислите о врсти дијете

Пандемија ју је одвојила од породице у Аустралији са којом се чује преко разних апликација (глумица живи у Америци). Током једног онлајн разговора на Инстаграму многи су приметили да Никол и њена сестра веома личе.

Глумици је веома тешко пало то што је морала да пропусти 80. рођендан мајке.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.