Да ли сте некада правили гирос? Имамо рецепт за вас
Oglas
Потребно је:
- 3 батака и карабатака
- уље
- зачини за пилетину
- соја сос
- першунов лист
Припрема:
Батацима извадити кост. У чинију сипати уље, зачине за пилетину, соја сос, соли и све изједначити. Сипати месо, па руком добро изједначити.
У тепсију ставити два ољуштена кромпира, па ставити на средину подмазане тепсије.
Пробости штапићима за роштиљ, па пробости свако месо са једне и друге стране месо и навући до краја па остало све ређати једно на друго. Можете убаци испод меса мало кромпира сећи као помфрит. Преко врха гироса ставити фолију да не би изгорело.
Пеци на 200 степени Ц око сат времена. Сећи прохлађено Уживајте!
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas