Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ТИ НИКАДА НЕЋЕШ БИТИ ПОЗНАТА": Саша Поповић избацио Ану Николић из студија

На почетку своје каријере Ана Николић била је избачена из студија.

1712566471_Ana-Nikoli-i-Sasa-Popovic.jpg
пхото:АТА
Oglas

Певачица Ана Николић сада важи за једну од познатијих и успешнијих певачица. О њеним свакодневним активностима, објавама на друштвеним мрежама као наступима и песмама сваки пут прича цео Балкан. 

Сада је сви знају, а Саша Поповић се присетио њених почетака па је поменуо како је избацио из студија јер му је била потпуно непозната а затекао је у свом студију. У једној емисији је одлучио да исприча једну анегдоту: 

- Испричаћу вам једну анегдоту. Била је 2000. година или 2001. година не знам тачно када смо отворили Гранд и радили смо десет албума одједном. То је било невероватно. И ја долазим на термин који је имала Стоја, она је тада била можда и најпродаванија певачица што се тиче ЦД и касета - присетио се Поповић у емисији "Шоу се наставља" и додао:

- Уђем унутра и видим да Рале ради са неком певачицом коју никада нисам видео. Кажем: 'Рале 'ајде да радимо, је л' си луд, која је сада ова певачица овде?'. Ја њој кажем: 'Слушај ти, дај изађи напоље'. Она изађе из кабине и ја јој кажем: 'Ма ко си бре ти?!'. Она ми каже да ће једнога дана бити популарна, а ја јој одговорим: 'Ти никада нећеш бити позната, марш напоље' - рекао је Поповић и додао да је Николићева после годину дана постала позната.

- Позвао сам је у "Гранд шоу" и она долази и подсећа ме како ми је рекла да ће бити популарна - присетио се Поповић.

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas