Уколико желите укусну, а лагану вечеру, ово је прави избор за вас.
![1648205277_salad-g7f4dd72a7_1280.jpg](/cache/images/2/3/f/0/9/23f09d29692a6d372933bec0f3f8b2e5b977f001.jpg)
Oglas
САСТОЈЦИ:
-
100 г руколе
-
пола главице зелене салате
-
две конзерве туњевине
-
шоља чери парадајза
ЗА ДРЕСИНГ:
-
чен белог лука
-
40 мл маслиновог уља
-
кашичица сенфа
-
кашичица меда
-
две кашике сирћета
-
морска со, бибер
ПРИПРЕМА:
Руколу и зелену салату опрати, оцедити, исецкати, па ставити у чинију за салату.
Затим у чинију убацити оцеђену туњевину и чери парадајз, па промешати.
Сјединити изгњечен бели лук, уље, сенф, мед, сирће, со и бибер, прелити салату, још једном промешати и одмах послужити.
БОНУС ВИДЕО:
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas