Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
идеја за доручак

Врло креативан начин да спремите ЈАЈЕ НА ОКО за своје најмлађе чланове породице (ВИДЕО)

Јаја нам дају заиста милион опција и могућности када су начини припреме

1657648980_breakfast-g566e50c4a_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Тако да је никада доста идеја у припреми јаја, али и поред тога појављују се нове. Откривамо вам како да направите креативан и здрав доручак за ваше најмлађе чланове породице и улепшате им дан од раног јутра!

Прочитајте још: Медитеранска паста - Летњи РЕЦЕПТ који ћете обожавати: Фузили с тиквицама и пистаћима

Тако се на инстаграму појавио снимак где за мање од пет минута можете направити прелеп доручак уз минимално труда и састојака, а да истовремено створите ВАУ ефекат. Све што вам је потребно јесте једно јаје, чери парадајз и гранчица першуна, а како да спојите ове састојке на креативан начин погледајте на овом видеу: 

Дакле чери парадајз пресеците на пола, направите круг у тигању. У средину убаците у жуманце, само будите пажљиви да се не разлије. То би требало да представља "главу" цвета. Затим убаците беланце које треба да покрије целу површину тигања. На крају само ставите першун који треба да представља стабиљку овог цвета. И то је све! Остало је само да послужите и уживате у лицима ваших најмилијих када виде вашу креативност. 

 

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБКУ

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas